Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

JA-007887

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 995 000 euro
Plats
Marbella- Nueva Andalucia
Rubrik
Modern Andalusisk Villa vid Los Naranjos- Havsutsikt!
Typ
Villa
KVM
524 kvm
Tomt
ca 1 084 KVM
Rum
8 rum, varav 5 sovrum. 7 badrum.

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Modern Andalusisk Villa vid Los Naranjos- Havsutsikt!

Beskrivning

När portarna ljudlöst öppnas till uppfarten till denna magnifika villa möts Du av en lång och majestätiskt stenbelagd uppfart med vattenfall på höger sida. Längre upp finns garage. På vänster sida går Du upp till entrén på långa plattsatta trappsteg. Redan vid ingången andas och anas lyx och en renovering i världsklass. Det här huset har en själ som andas lugn med 2020-talets teknik invändigt samtidigt som den Andalusiska stilen har behållits.

På entréplan återfinns två en-suite sovrum av bra storlek samt gäst-wc. Resterande yta på entréplan är vikt för social sammankomster i öppen planlösning med kök vardagsrum och matsal. från vardagsrum kommer Du ut till poolområdet med vattenfall, fantastisk barbeque area och stora ytor för sol, långa middagar och utsikt över hav och Los Naranjos Golfbana.

En helt underbar trappa leder upp till plan två som består av ett smått otroligt fint master bedroom med utgång till stor terass, delvis täckt och en bedårande utsikt över pool, golf och hav. Stort badrum med tillhörande balkong och dressing room där elektriska gardiner ut mot trappen kan fällas för.

På källarplan hittar Du vardagsrum två, gym, bioavdelning samt vinkällare av restaurangkvalitet. Även två en-suite sovrum där vart och ett av dem har egna ingångar. Perfekt för gäster eller stora barn som vill ha det lite privat. Från källarplanet är det även direkt access till garaget.

Dokument (pdf)

Planritningar

Länkar

HELIKOPTERVY

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Villa

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 524 kvm.

Rum

8 rum, varav 5 sovrum. 7 badrum.

Tomt

Stenlagd biluppfart. Gräsytor. Pool med havsvy samt Barbeque.
Storlek: 1 084 kvm.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 0 euro.

Objektnummer

JA-007887

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy