Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

HS-001758

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
690 000 euro
Plats
Bolulla
Rubrik
Mysig och vacker finca med havsutsikt och hotellicens
Typ
Villa
KVM
458 kvm
Tomt
ca 7 841 KVM
Rum
7 rum, varav 5 sovrum. 6 badrum.

Mysig och vacker finca med havsutsikt och hotellicens

Beskrivning

I närheten av den lilla bergsbyn Bolulla finner vi denna fantastiska finca, endast 20 minuters bilresa från Altea, Benidorm och stränderna.
Den exklusiva platsen ger er lugn, havsutsikt och har extremt god potential att bli ett framgångsrikt hotell eller bed and breakfast.
Fastigheten har en yta på ca 458 m2 och är uppdelad i 2 byggnader. Huvudbyggnaden har ett stort vardagsrum med en central öppen spis, en matplats och högt i tak. Stora skjutdörrar öppnar upp till ett väldigt stort, fullt utrustat spanskt kök. På andra sidan vardagsrummet finns det stora sovrummet med ett ensuite badrum. En öppen trappa leder upp till övervåningen där finns en stor yta som ger er möjligheten att skapa flera sovrum. Från både vardagsrummet och köket finns dörrar ut mot en fantastisk och rymlig terrass på ca 50 m2 med flertalet smakfullt designade ytor där ni kan sitta ner och ta det lugnt och njuta av havsutsikten och vyerna över bergen. Här finns även ett utomhuskök med grill.
I hallen finns en dörr upp till baksidan av fastigheten där det finns 4 sovrum, alla med badrum. Från denna del av huset kommer ni direkt ut till trädgården där det finns en pool med solterrass, en trädgård med palmer och många fruktträd.
Fastigheten är den sista på vägen så den ligger med andra ord lite avsides från övriga grannar. Det finns en stor parkeringsyta på baksidan, men huvudbyggnaden har också ett garage.
fastigheten har centralvärme och licens för att bedriva uthyrning av rum.
I Bolulla har ni närhet till vandringsleder, men också till golfbanor, nöjesfält och shoppingområden. Detta är verkligen en spektakulär fastighet i lantbyggsmiljö. En perfekt bostad eller hotell i underbara Spanien!

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Villa

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 458 kvm.

Rum

7 rum, varav 5 sovrum. 6 badrum.

Tomt

Storlek: 7 841 kvm.

Byggnad

Byggnadsår: 2003
Fönster: 2-glasfönster

Exteriört

Terrass: 50 kvm.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 0 euro.

Närområde

Allmänt om området: Bolulla ligger vackert vid foten av Sierra de Xorta och Sierra de Bernia. Läget gör det till en perfekt bas för en mängd aktiviteter som t.ex. vandring, klättring och cykling.
Bolulla är en charmig liten by med branta smala gränder. Fönsterlådor och hängande blomsterkorgar dekorerar husen i vackra färger sommartid. Oändliga citrusfält och Nisperoslundar omger den lilla byn och är en stor näring för lokalbefolkningen. Befolkningsmängden är ca 400 personer och här finns en liten skola, en bank, en mataffär, en kyrka och ett par restauranger.
Under vinterhalvåret så fylls bergsvägarna runt Bolulla med cyklister i världsklass som tränar för OS, Tour de France och La Vueltà en España.
Bolulla grundades av araberna och erövrades senare av den spanske kungen Jaime år 1254. Idag bor här ca 400 invånare.

Objektnummer

HS-001758

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy