Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

HS-001753

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
345 000 euro
Plats
Albir
Rubrik
Villa med en stor tomt*
Typ
Villa
KVM
150 kvm
Tomt
ca 1 100 KVM
Rum
4 rum, varav 3 sovrum. 2 badrum.

Villa med en stor tomt*

Beskrivning

Den här renoverade villan ligger på en tomt som är 1000 m2. Villan har en yta på ca 150 m2 och består av. 4 rum varav 3 är sovrum och 2 badrum. Villan har en rustik stil och trädgården är lättskött med stora terrasser. Det finns ingen pool men tomten är så stor att det finns möjlighet att bygga en egen privat pool. Centralvärme och luftkonditionering finns i hela huset. Villan har ett stort loft där du kan skapa ytterligare rum. Utanför finns en pergola att parkera 2 bilar i.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Villa

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 150 kvm.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum. 2 badrum.

Tomt

Storlek: 1 100 kvm.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 0 euro.

Närområde

Allmänt om området: Albir ligger vid kusten och är en liten ort mellan Benidorm och Altea och är en del av Alfaz del Pi som ligger på andra sidan huvudleden. I Albir bor ca 5 000 invånare och i kommunen ca 20 000. De flesta byggnaderna är låga eftersom man inte får bygga mer än max 4 våningar.
Playa de Racó är Albirs strand som är 600 meter lång och består av lena små stenar. Från stranden ser man bort till Calpeklippan. Stranden är mycket välskött och har blå flagg. Ett av Albirs mest populära promenadstråk är vägen till fyren som ligger i området Sierra Helada.
Vägen dit är drygt 2 km på slingrande väger efter bergskanten och det är otroligt vacker. Det andra promenadstråket är Paseo de las Estrellas som går utefter havet, en fin strandpromenad i marmor med stjärnor i marken för att hedra de stjärnor som vunnit priser vid Albirs filmfestival.
I Albirs centrala delar finns ingen höjdskillnad så här tar man sig fram med lätthet till fots. Här finns all tänkbar shopping med kläd- och smyckesbutiker, blomsteraffär, kinesiska basarer, sport- och skoaffärer för att nämna några.
I Albir finns ett stort utbud av restauranger, barer och caféer, en hel del med internationell karaktär.
På söndagar är det marknad på den stora parkeringen vid huvudgatan och under sommarmånaderna är det hantverksmässa nere på strandpromenaden.
Bodegas Mendoza är en trevlig vingård som ligger mellan Albir och Alfaz del Pi och som är väl värt ett besök. Här kan man boka in sig på en trevlig guidad vintur som avslutas med vinprovning och för den som vill går det bra att handla med sig vin.

Albir har ett typiskt medelhavsklimat med heta somrar, milda vintrar, minimalt med regn och över 320 soldagar per år.

Avståndet mellan Alicante och Albir är ca 50 km. Med bil når man Albir på 45 min. Flygbuss finns från Alicante flygplats. Bussen kostar ca 10 Euro och är ett bra alternativ för den som inte hyr bil. Det finns även bra bussförbindelser i området, bland annat så går det bussar till Benidorm dagligen.

Objektnummer

HS-001753

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy