Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

HS-001752

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
289 000 euro
Plats
Finestrat
Rubrik
Trevligt hörnradhus med bra utsikt i Finestrat*
Typ
Radhus
KVM
135 kvm
Tomt
ca 250 KVM
Rum
4 rum, varav 3 sovrum. 2 badrum.

Trevligt hörnradhus med bra utsikt i Finestrat*

Beskrivning

Det här trevliga hörnradhuset ligger i ett välskött komplex med gemensam pool och har sin egen privata trädgård med lågt underhåll och en parkeringsplats nära huset.
Radhuset är rymlig och ljus och passar utmärkt för både permanent- och fritidsboende.
På bottenvåningen finns en hall med toalett. Köket är modernt med alla vitvaror inkluderade, vardagsrummet är rymligt med plats för både sköna soffor och en matplats.
På övervåningen finns ett sovrum med badrum ensuite och ytterligare två sovrum med badrum att dela.
Vi vill nog påstå att detta är en av områdets mest intressanta bostäder med fantastisk utsikt och en perfekt plats med mycket sol.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Radhus

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 135 kvm.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum. 2 badrum.

Tomt

Storlek: 250 kvm.

Exteriört

Pool: Gemensam pool

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 0 euro.

Närområde

Allmänt om området: Den trevliga lilla byn Finestrat med ca 6 400 bofasta ligger drygt en mil upp i inlandet från Benidorm. Byn ligger på en kulle 262 meter över havet och kännetecknas av smala gator och radhus av maoriskt ursprung. 5 km från byn ligger den lilla stranden och är en av de minsta i Spanien med en kustlinje på 267 meter. Den lilla stranden, känd som Cala de Finestrat gavs till byn i tacksamhet för deras hjälp med att skydda kusten från piratattackerna.
Puig Campana Mountain, som mäter 1 410 meter över havet ligger bakom Finestrat och är ett populärt berg att vandra i. Sägen säger att den franska hjälten Roldan blev inblandad i en kamp med en jätte. Kampen tog dem upp till bergstoppen och när Roldan skulle döda jätten med sitt svärd så högg Roldan av en stor bit ut ur berget som jätten slängde i havet och så skapades Benidorms ö.
Puig Campana är det näst högsta berget i Alicante och skyddar Finestrat och det är lätt att känna igen av klyftan som kallas "El Portell", Tajo eller Cuchilla de Roldan (Rolands kniv).
Finestrat är också en exotisk plats nära stranden med turkost vatten, sandstränder, restauranger, barer och butiker. Poniente som är Benidorms finaste och lugnaste sandstrand ligger endast ca 1 km bort från Finestrat. Här finns La Marina köpcentrumet som är ett av kustens största med många butiker, restauranger och barer. Det välkända Asia Gardens som är ett lyxigt spa resort, en Michelin-restaurang och ca tre golfbanor inom en radie av någon kilometer, ligger här.
En av Spaniens mest kända och charmiga vingårdar, Enrique Mendoza ligger ca 15 minuter bort med bil och här kan man gå på trevliga vinprovningar och även köpa vin året om. Terra Mitica som är en nöjespark och vattenparken Aqualandia finns i närheten.
I den gamla byn Finestrat så hittar man flera små trevliga spanska restauranger och typiska lokala rätter är "Arròs Amb Fressols Amb Naps", "Arròs a Banda", "Pebreta Tallada" och "Coca Girada".

Avstånd

Strand: 8 kilometer

Objektnummer

HS-001752

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy