Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

SC-001937

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
11 950 000 euro
Plats
Marbella - Guadalmina
Rubrik
Spektakulär egendom i Gualdalmina baja, Marbella
Typ
Villa
KVM
1,305 kvm
Tomt
ca 5 790 KVM
Rum
11 rum, varav 10 sovrum. 9 badrum.

Ansvarig säljare

Sigrid Cappelen
Ansvarig säljare Sigrid Cappelen

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Spektakulär egendom i Gualdalmina baja, Marbella

Villa med 10 sovrum och 9 badrum nära stranden Marbella

Beskrivning

Denna verkligt spektakulära egendom är en av de finaste bostäderna på Costa del Sol.
Cortijo San Pedro ligger på en extremt stor tomt, bara några meter från stranden och privat inhägnad i otroliga trädgårdar och hisnande vyer. Fastigheten är den perfekta fusionen mellan modern lyxdesign och det allra bästa av andalusiskt hantverk.
Fastigheten erbjuds nyckelfärdig - inklusive alla inventarier, inredning, möbler och konstverk. Varje rum och område har designats noggrant med sin egen unika stil.
Inga utgifter har sparats för att möblera fastigheten som kommer från kända europeiska designers som Philippe Stark och Hermès och utformat av den berömda inredningsarkitekten Pedro Peña. Ljudvisuell utrustning i hela är av Bang & Olufsen och originella konstverk är av ett urval av lokala och internationella artister.
När man kommer in i egendomen möts man av en stor innergård med två garage som erbjuder inomhusparkering för 5 bilar. Fastigheten erbjuder flera bostäder inklusive en helt oberoende personalflygel med flera gästsviter. Bland de många rummen finns ett rymligt kontorssvit, biljard / spelrum, fullt utrustat gym och spa, bio och flera mat- och sällskaps-områden. Fastigheten värms upp och kyls hela med gasdriven golvvärme och klimatkontroll. Kontrollerat av ett modernt hem kommunikations system.
Trädgården har en stor uppvärmd pool med en bar och en byggnad i Bali-stil. Stor trädgård med hem för över 100 palmer och otaliga exotiska fruktträd.
Denna fantastiska egendom i det eftertraktade strandområdet i Guadalmina Baja är mycket privat och med det senaste bevakningssystem. Sådana fastigheter erbjuds mycket sällan, så kontakta mig för mer information.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Villa

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 1,305 kvm.

Rum

11 rum, varav 10 sovrum. 9 badrum.

Tomt

Storlek: 5 790 kvm.

Exteriört

Pool: privat upp-värmd pool
Terrass: 250 kvm.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 0 euro.

Övrigt

"Kontakta oss med dina önskemål och krav så hittar vi ditt boende åt dig!
Vi på Skandiamäklarna Costa del sol fungerar som din privata köpmäklare utan att det kostar dig något. Vi samarbetar med alla mäklarbyråer längst Costa del sol. Då vi sköter om allt från visningar till inflyttning får Ni alltid en trygg affär när Ni köper via oss. Våra fastighetsmäklare är högt utbildade och har tillsammans flera års erfarenhet av fastighetsbranschen.

Vi har det största utbudet av fastigheter på Costa del sol och finns på plats året om med lokala kontor. Vår personal talar svenska, danska, norska, engelska och spanska.

För mer information i ditt bostadssökande kontakta

sigrid.cappelen@skandiamaklarna.com

Växel: +34 607223854?

Objektnummer

SC-001937

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy