Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

HS-001744

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
219 000 euro
Plats
Alfaz del Pi
Rubrik
Takvåning med stor terrass i centrum*
Typ
Villa
KVM
231 kvm
Terrass
ca 100 KVM
Rum
3 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Takvåning med stor terrass i centrum*

Beskrivning

Storslagen takvåning i centrum av Alfaz del Pi med mycket rymliga rum.
Lägenheten har en yta på 231 m2 som består av ett stort vardagsrum, öppet kök i modern design, 2 sovrum varav det ena har en walk in closet och 2 badrum med dusch.
Lägenheten har en magnifik terrass på 100 m2 med fantastisk panoramautsikt över bergen, relaxavdelning, grillplats och solterrass. En parkeringsplats finns.

Lägenheten ligger mitt i centrum där alla butiker, tjänster mm finns.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Villa

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 231 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Exteriört

Terrass: 100 kvm.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 0 euro.

Närområde

Allmänt om området: Alfaz del Pí är ett trevligt samhälle med ca 20 000 invånare. Närheten till vackra stränder, bra restauranger, charmiga spanska bergsbyar som är omgärdat av apelsin- och citronlundar,
olivträd och nisperosfält gör att många skandinaver sökt sig hit. På nära avstånd finns ett flertal golfbanor av bra kvalitet. Det finns ett flertal urbanisationer och den mest kända är
den skandinaviska San Rafael, Foya Blanca ligger i apelsinlundarna mellan Alfaz och Albir och El Romeral ligger på gångavstånd till centrum.
Alfaz del Pi är känt för sin internationella atmosfär då nästan hälften av invånarantalet kommer från andra länder än Spanien.

I Alfaz del Pi finns allt man behöver med supermarkets, banker, läkare, butiker av olika de slag, restauranger och barer etc. Här ligger också norska skolan.

Från Alicante flygplats tar det 45 minuter med bil på motorvägen. Lokalt tåg går längs kusten Alicante ? Denia och passerar Alfaz del Pi.

Avstånd

Centrum: 0 meter

Objektnummer

HS-001744

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy