Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

UH-001759

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
357 000 euro
Plats
Teneriffa - Acojeja
Rubrik
Unik villa med gott om utrymme!
Typ
Villa
KVM
278 kvm
Tomt
ca 740 KVM
Rum
7 rum, varav 5 sovrum. 3 badrum.

Unik villa med gott om utrymme!

På landsbygden på västra sidan av Teneriffa finner vi denna unika villa med sammanlagt fem olika uteplatser samt trädgård. Strax efter byn Tejina de Isora svänger vi in på gatan Vistabella och efter några hundra meter hittar vi denna spektakulära bostaden som har renoverats med mycket kärlek under de senaste åtta åren. Ägarna har dock varit noga med att spara flera orginaldetaljer som finns att se på flera ställen i huset. Trots att vi är ute på landet finns här flera grannar och i närmaste större byn, Guia de Isora, som ligger tre km bort, finns både mataffär, hälsocentral, polisstation, kommunhus och restauranger.
Detta är en underbar del av ön för er som vill bo utanför det mer turistiska Teneriffa och njuta av lugn och ro i vackra omgivningar. Ni har dessutom bara 17 minuters körning till Los Cristianos.

Spanien - Kanarieöarna - Teneriffa - Acojeja

Beskrivning

Här välkomnas vi av en mysig fasad kantad av Bougainvillea i alla färger. Här finns också plats att parkera bilen direkt utanför ytterdörren. Väl inne i bostaden finner vi inte mindre än sju rum, varav fem sovrum. På första planet välkomnas vi av ett vardagsrum, två sovrum, ett gästrum samt ett välutrustat kök med matplats och väl tilltagen köksbänk att laga härliga måltider vid. Från köket kommer vi ut på en av de fem terrasserna och härifrån leder även en trappa upp till den jättelika takterrassen. Uppe på taket finner vi en studiolägenhet med ett sovrum samt toalett och dusch; perfekt om man får gäster eller har ett barn i tonåren som vill ha lite privatliv. På taket finner vi även solpanelen som försörjer huset med varmvatten och utsikten här ifrån är magnifik.

På sidan av huset finns en härlig uteplats uppdelad i flera olika delar, här kan hela familjen samlas för grillkvällar och härliga dagar i solen. En trappa ner har vi villans bottenvåning. Detta kan fungera som en separat lägenhet för uthyrning, här finns det gamla Kanariska köket kvar, ett mindre verktygsskjul, ett stort rum som för tillfället inte är separerat men med några enkla väggar kan här bli separata rum, t.ex ett sovrum samt ett kombinerat matrum och vardagsrum. Detta rum har dessutom privat utgång till en egen terrass med vacker utsikt. Bostaden har totalt fyra badrum, varav ett med golvvärme. I köket finns reningsfilter för dricksvatten installerat, vilket gör att man kan dricka direkt ur kranen utan att behöva köpa hem flaskvatten.

Som pricken över i:et finns här även en grönskande trädgård med citronträd, tomater och mängder med blommor. Till bostaden hör också två mindre skjul i trädgården där man kan förvara saker och trädgårdsprylar.

Detta är en villa som måste ses!

Dokument (pdf)

UH-001759 Betalningsuppställning resale web.pdf

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Villa

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 278 kvm.
Information enligt säljaren.

Rum

7 rum, varav 5 sovrum. 3 badrum.

Tomt

Storlek: 740 kvm.

Byggnad

Byggnadsår: 1975

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 0 euro.

Övrigt

SkandiaMäklarna Teneriffa hjälper dig hitta rätt lägenhet, till rätt pris. Vi agerar både köp- och säljmäklare.

Tack vare våra goda kontakter hittar vi den bostad du önskar även om du inte finner den på vår hemsida. Om du vill kan vi också agera mellanhand mellan dig och andra mäklare.

Hur vi kan hjälpa dig som köpare:
Hitta objektet du söker.
Förmedla en trygg affär.
Ordna med NIE-nummer, el- & vattenavtal osv.

Hur vi kan hjälpa dig som säljare:
Förmedla din bostad till våra kunder.
Marknadsföra din bostad på vår hemsida, och andra Svenska och internationella portaler
Förmedla en trygg affär.

Vi har tillsammans en gedigen erfarenhet av förmedling av lägenheter på Teneriffa. Kontakta oss med dina önskemål.

Vi förstår Svenska, Danska, Holländska, Italienska, Norska, Spanska, Engelska, Ryska på vårt kontor, så välkommen.

Vi förmedlar din drömbostad på Teneriffa

Avstånd

Hav: 12 kilometer
Sjukhus: 3 kilometer
Golfbana: 12 kilometer
Köpcenter: 3 kilometer
Stormarknad: 3 kilometer
Centrum: 3 kilometer
Flygplats: 33 kilometer
Strand: 12 kilometer

Objektnummer

UH-001759

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy