Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

HS-001737

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
769 000 euro
Plats
Altea
Rubrik
Magnifik villa i San Chuchim
Typ
Villa
KVM
266 kvm
Tomt
ca 943 KVM
Rum
5 rum, varav 4 sovrum. 2 badrum.

Magnifik villa i San Chuchim

Beskrivning

Storslagen villa i Medelhavsstil i oklanderligt skick och bara 5 minuters promenad från kyrktorget i gamla stan Altea.
Villan ligger på en tomt på 943m2, och dess 267m2 yta är fördelat på 2 våningar; en övre våning med eget vardagsrum med ett litet pentry, ett sovrum med dubbelsäng och ett dubbelrum med omklädningsrum och badrum ensuite. Båda sovrummen som ligger på översta våningen liksom vardagsrummet har tillgång till en terrass med panoramautsikt över bukten och gamla stan i Altea.
På våningen under som man når med en intern trappa finns ett stort rum, ett mycket stort kök med en stor ö och bredvid ett oberoende skafferi och tvättstuga samt 2 sovrum och 1 badrum.
Från vardagsrummet och köket kommer man ut till en stor täckt veranda, trädgården och poolen där du kan njuta av mycket sol och avskildhet

Fastigheten byggdes 2003 och är utrustad med centralvärme och luftkonditionering i alla rum.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Villa

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 266 kvm.

Rum

5 rum, varav 4 sovrum. 2 badrum.

Tomt

Storlek: 943 kvm.

Byggnad

Byggnadsår: 2003

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 0 euro.

Närområde

Allmänt om området: Altea är en mycket charmig och genuin spansk vitkalkad by som ligger på en bergstopp. Altea anses vara en av de vackraste på hela Costa Blanca och har ca 25 000 invånare. På toppen av berget tronar den vackra kyrkan, Virgen de Consuelo, med blått kupolformat tak och runt om kyrktorget finns många mysiga restauranger och barer utspridda på de pittoreska kullerstensgränderna där man kan strosa omkring och insupa atmosfären. Gamla stan är också känt av hela världens konstnärer för det unika ljuset, de vitkalkade husen, järnsmiden i dess fönster, väldoftande blommor och bland gränderna finner man många ateljéer och konstgallerier som visar upp sina alster.
Altea har också en trevlig strandpromenad som består av vikar, klippor och stränder. Här hittar man också många restauranger, barer och kaféer.
Altea kommun har i år satsat på att anlägga en ny sandstrand nedanför centrala Altea och söder om den ligger stranden Cap Blanch som går ihop med Playa del Albir. Altea och Albir är så gott som i hopväxta och det är ett populärt promenadstråk. En annan omtyckt strand är Playa de la Olla som ligger innanför en ö med samma namn och hit kommer många som vill snorkla. Altea har en stor marina som gränsar till Albir.
I de modernare delarna av Altea finns alla typer av affärer, banker, saluhall, vårdcentral, stadshuset samt all typ av service och på tisdagar är det marknad.

Om du söker lugn och ro men ändå vill ha närhet havet och till liv och rörelse så är grannbyarna Altea la Vella, Altea Hills och Mascarat bra alternativ.
Altea la Vella har en trevlig 9-håls golfbana i kuperad terräng. Det finns många cykel och promenadstråk och en promenad till Altea la Vella tar ca en timme från Altea.
Vägen dit går genom Alteas trädgård där det växer många fruktträd som t.ex. olika citrusfrukter, granatäpplen, oliver, nisperos, avokado etc.
Altea har ett väldigt behagligt klimat hela året där temperaturen nästan aldrig går under 18 grader. Sommartid kan temperaturen stiga upp till 42 grader i skuggan.

Från Alicante flygplats tar man sig väldigt lätt. Motorvägen tar ungefär 45 minuter. Det går också att åka det lokala tåget som går längs med kusten från Alicante till Denia som även passerar genom Altea. Flygbuss finns till Albir och därifrån kan man ta buss eller taxi.

Objektnummer

HS-001737

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy