Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

LA-110300

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
415 000 euro
Plats
Denia
Rubrik
Fin villa med två lägenheter*
Typ
Villa
KVM
280 kvm
Tomt
ca 800 KVM
Rum
7 rum, varav 5 sovrum. 3 badrum.

Fin villa med två lägenheter*

Beskrivning

Den här trevliga villan med två bostäder ligger i Las Troyas.
Villan har en byggyta på 288 m2 och består av fäljande:
Huvudbostaden har ett stort vardagsrum med utgång till en öppen terrass, matsal med öppen spis, renoverat kök, 3 sovrum varav det ena har eget badrum med jacuzzi och ytterligare ett badrum med dusch. På bottenvåningen finns studion som har ett vardagsrum med matplats, 2 sovrum och 1 badrum.
På tomten finns pool och trädgård som man har gemensamt.

Villan är byggd i bra material som gres golvplattor, aluminiumfönster med dubbla fönster, designade kök, marmorplattor, centralvärme, individuell luftkonditionering kallt / varmt osv
Fastigheten har förråd, tvättstuga, täckt carport, parkeringsplats och trädgården är lätt att underhålla. Den 2 km från Denia centrum och 1,5 km från Las Rotas stränder.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Villa

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 280 kvm.

Rum

7 rum, varav 5 sovrum. 3 badrum.

Tomt

Storlek: 800 kvm.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 0 euro.

Närområde

Allmänt om området: Denia ligger mittemellan Alicante och Valencia på norra Costa Blanca och kallas också för Marina Alta. Denia är också huvudstaden i Marina Alta och har ca 45 000 invånare vintertid. Under sommartid så femdubblas invånarantalet och ligger runt 200 000 personer.

Breda sandstränder och vackra steniga vikar kännetecknar Denia och år efter år tilldelats den ?Blå Flagg European?en prestigefylld utmärkelse.
På den norra delen ligger Las Marinas med 15 km sandstrand och hit kommer många som vill vindsurfa medan det på den södra delen finns fler steniga stränder och vikar.
Las Rotas med de närliggande Marine Reserve i Cape San Antonio är ett paradis för dykare och snorklare.

Berget Montgo och naturreservatet ligger på södra sidan av staden och tillsammans med stränderna utgör de en del av områdets största dragningskraft samt närheten till Balearerna.
Montgo har en höjd på 760 meter över havet och lockar många till området. 1987 blev det naturreservat på grund av dess flora och fauna. Olika bosättningar har hittats där från iberierna, romarna och araberna och när området blev erövrat av de kristna blev det ett län. Denia har ett arkeologiskt museum som bevarar resterna av dessa kulturer. Det har också ett intressant etnologiskt museum med kläder och kostymer från borgarklassen och arbetarna från dessa tider. Det finns också ett leksaksmuseum, med leksaker av trä, vilket var mycket uppskattat i dessa dagar.
Denia har fem närliggande 18-håls golfbanor utformade, bland annat av de spanska världsklass spelarna Seve Ballesteros och José María Olazábal.
Med en medeltemperatur på 19 grader och med över 300 soldagar om året har Denia med sina grannbyar ett rykte om att vara en av världens hälsosammaste platser, ett rykte som bekräftats av the World Health Organization.

I Denia finns många fina restauranger, en med tre Michelinstjärnor och massor av tapasbarer för alla smaker. År 2015 förkunnades Denia till en kreativ stad av gastronomi av UNESCO och här finns över 300 restauranger som serverar deras specialiteter som t.ex. den berömda rödräkan eller den exceptionella "arròs a banda", eller andra kulinariska specialiteter som blandar tradition och kvalitet som "espencat" (grillade grönsaker: peppar, tomat, aubergine, lök). " (grillade grönsaker: peppar, tomat, aubergine, lök),

Vill man hälsa på grannöarna Mallorca, Ibiza eller Formentera så går det färjor dit dagligen.

Denia är en mycket vacker stad som lever året om.

Denia når du lättast via motorvägen AP7 eller den vackra N 332an.

Avstånd

Centrum: 2 kilometer
Strand: 2 kilometer

Objektnummer

LA-110300

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy