Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

SC-001932

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
650 000 euro
Plats
Marbella - The Golden Mile
Rubrik
Charmigt radhus i det perfekta läget på Golden Mile, Marbella
Typ
Radhus
KVM
120 kvm
Terrass
ca 30 KVM
Rum
4 rum, varav 3 sovrum. 2 badrum.

Ansvarig säljare

Sigrid Cappelen
Ansvarig säljare Sigrid Cappelen

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Charmigt radhus i det perfekta läget på Golden Mile, Marbella

Radhus i andalusisk stil med 3 sovrum och 2 badrum, Marbella

Beskrivning

Detta etta charmiga radhus ligger i den exklusiva andalusiska byn Lomas del Marbella Club Pueblo på Golden Mile, mellan Marbella och Puerto Banus. Denna pittoreska området med sina vitkalkade stenhus och kullerstensgator kantade med ett överflöd av bougainvilla och blommor, vilket leder till små gårdar med fruktträd och fontäner. Det finns en social klubb som ligger bredvid den gemensamma uppvärmda poolen. Detta vackra hem i sydvästläge har alla rum sol från mitten av morgonen till kvällen. Fastigheten består av en välkomnande hall med garderob, vilket leder till en ljus och solig vardagsrum / matsal med franska dörrar och öppen spis. Det välutrustade traditionella köket leder till en privat innergård med täckt sittgrupp, grill, fontän och dekorativa apelsinträd. Från uteplatsen finns en antik dörr som leder till en förgård och parkeringsplats med elektriska portar. På första våningen finns det en master-svit med eget badrum och ytterligare två dubbla sovrum som delar ett badrum. Alla rum har inbyggda garderober och franska dörrar med Juliet-balkonger. Det privilegierade läget för Lomas Pueblo och dess närhet till stranden (en 10-minuters promenad) bidrar till dess attraktion som gör det till ett av de mest önskvärda bostadsområdena av sin typ vid kusten.Denna mycket speciella egendom måste ses för att uppskattas.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Radhus

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 120 kvm.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum. 2 badrum.

Exteriört

Terrass: 30 kvm.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 0 euro.

Övrigt

"Kontakta oss med dina önskemål och krav så hittar vi ditt boende åt dig!
Vi på Skandiamäklarna Costa del sol fungerar som din privata köpmäklare utan att det kostar dig något. Vi samarbetar med alla mäklarbyråer längst Costa del sol. Då vi sköter om allt från visningar till inflyttning får Ni alltid en trygg affär när Ni köper via oss. Våra fastighetsmäklare är högt utbildade och har tillsammans flera års erfarenhet av fastighetsbranschen.

Vi har det största utbudet av fastigheter på Costa del sol och finns på plats året om med lokala kontor. Vår personal talar svenska, danska, norska, engelska och spanska.

För mer information i ditt bostadssökande kontakta

costadelsol@skandiamaklarna.se

Växel: +34 654 606 432?

Objektnummer

SC-001932

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy