Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

SC-001931

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 499 000 euro
Plats
Estepona Stad
Rubrik
Nytt radhus i bevakat område vid strandpromenaden i Estepona.
Typ
Radhus
KVM
128 kvm
Terrass
ca 128 KVM
Rum
4 rum, varav 3 sovrum. 2 badrum.

Ansvarig säljare

Sigrid Cappelen
Ansvarig säljare Sigrid Cappelen

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nytt radhus i bevakat område vid strandpromenaden i Estepona.

Radhus med 3 sovrum och 2 badrum med stor terrass och privat trädgård.

Beskrivning

Till återförsäljning ett exklusivt radhus vid stranden med 3 sovrum i en "gated"oas av lugn och säkerhet i hjärtat av ett av de mest populära bostadsområdena i Estepona. Det är väl isolerat från andra områden och är omgivet av en skyddad tallskog och offentliga grönområden. Bostaden erbjuder ett öppet kök med vardagsrum och matsal med takhöjd och öppen spis, terrass och trädgård med konstgräs, 3 rymliga sovrum med eget badrum och en terrass med jacuzzi och ute kök med utsikt över området, trädgårdarna, pool och Medelhavet. Det finns också en möjlighet att skapa en privat studio eller sovrum för gäster eller personal. Området erbjuder trädgårdar, expansiva vattenfall och en 50 m olympisk pool, ett gym och ett inomhus spa med uppvärmd pool, bastu och ångbad. Det finns också en privat tillgång till stranden, och bäcken Guadalobón, bara fem minuters promenad från Estepona Marina, nära centrum, och bekvämt beläget för transportförbindelser: 35 kilometer till Marbella och bara 50 minuters bilresa till Malaga International Airport (österut) och 45 kilometer till Gibraltar i väst

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Radhus

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 128 kvm.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum. 2 badrum.

Exteriört

Terrass: 128 kvm.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 0 euro.

Övrigt

"Kontakta oss med dina önskemål och krav så hittar vi ditt boende åt dig!
Vi på Skandiamäklarna Costa del sol fungerar som din privata köpmäklare utan att det kostar dig något. Vi samarbetar med alla mäklarbyråer längst Costa del sol. Då vi sköter om allt från visningar till inflyttning får Ni alltid en trygg affär när Ni köper via oss. Våra fastighetsmäklare är högt utbildade och har tillsammans flera års erfarenhet av fastighetsbranschen.

Vi har det största utbudet av fastigheter på Costa del Sol och finns på plats året om med lokala kontor. Vår personal talar svenska, danska, norska, engelska och spanska.

För mer information i ditt bostadssökande kontakta

sigrid.cappelen@skandiamaklarna.com

Mobil: +34 607223854

Objektnummer

SC-001931

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy