Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

SC-001927

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
980 000 euro
Plats
Estepona Stad
Rubrik
Villa med panoramautsikt Puerta de los Reales, Estepona.
Typ
Villa
KVM
309 kvm
Tomt
ca 0 KVM
Rum
5 rum, varav 4 sovrum. 3 badrum.

Ansvarig säljare

Sigrid Cappelen
Ansvarig säljare Sigrid Cappelen

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Villa med panoramautsikt Puerta de los Reales, Estepona.

Charmig villa i klassisk stil med 4 sovrum och 3 badrum Estepona.

Beskrivning

Villa delvis renoverad klassisk stil, bara 2 km från centrum av staden Estepona, söderläge med panoramautsikt över havet. Mycket privat och tyst. Villan har en privat pool med ett oslagbart läge. Siemens vitvaror, förinstallation av luftkonditionering. Utsikt till hav och berg, 166 meter över havet och 180 graders utsikt över havet. Byggt 1999, renoverat 2015. Huvudvåningen.: Vardagsrum / matsal med öppen spis, fullt utrustat kök, två gästrum som delar badrum. direkt tillgång till terrasserna och poolområdet. Övre våning: Sovrumsvit med ?walk in clostet? Bottenvåning (trädgårdsnivå): Stort rum med sovrum och 1 badrum, 2 platser för bilar, tvättstuga och gym. Tillgång till den inre trädgården. Nära till alla bekvämligheter och stranden, bara 5 min bilresa! Klassisk stil delvis renoverad villa bara 2 km från Estepona centrum, söderläge med panoramautsikt över havet. Mycket privat och tyst. Bottenvåning: vardags- / matplats med öppen spis, fullt utrustat kök, två gästrum som delar ett badrum. Direkt tillgång till terrasserna och poolområdet. Inte missa denna härliga villan i bästa läge.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Villa

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 309 kvm.

Rum

5 rum, varav 4 sovrum. 3 badrum.

Tomt

Typ: Villatomt

Exteriört

Pool: privat pool

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 0 euro.

Övrigt

"Kontakta oss med dina önskemål och krav så hittar vi ditt boende åt dig!
Vi på Skandiamäklarna Costa del sol fungerar som din privata köpmäklare utan att det kostar dig något. Vi samarbetar med alla mäklarbyråer längst Costa del sol. Då vi sköter om allt från visningar till inflyttning får Ni alltid en trygg affär när Ni köper via oss. Våra fastighetsmäklare är högt utbildade och har tillsammans flera års erfarenhet av fastighetsbranschen.

Vi har det största utbudet av fastigheter på Costa del sol och finns på plats året om med lokala kontor. Vår personal talar svenska, danska, norska, engelska och spanska.

För mer information i ditt bostadssökande kontakta

costadelsol@skandiamaklarna.se

Växel: +34 654 606 432?

Objektnummer

SC-001927

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy