Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

PC-110260

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
170 000 euro
Plats
Orba
Rubrik
Villa på gångavstånd till byn Orba*
Typ
Villa
KVM
80 kvm
Tomt
ca 790 KVM
Rum
3 rum, varav 2 sovrum. 1 badrum.

Villa på gångavstånd till byn Orba*

Beskrivning

Traditionell villa i Orba som ligger på en trevlig plan tomt.
Huset som har en byggyta på 80 m2 består av två rymliga sovrum, ett stort badrum, en inglasad terrass och ett traditionellt vardagsrum med öppen planlösning.
Villan har centralvärme för gas. Pool finns inte på tomten men det går att bygga.
Det finns ett garage på 35 m² med förvaringsfaciliteter och en utomhusparkering, även för en husvagn. Fastigheten är helt inhägnad och på gångavstånd till byn som har alla tänkbara tjänster. Orba ligger cirka 15 km från de breda sandstränderna i Denia och cirka 1 timmes körning från flygplatserna i Valencia och Alicante.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Villa

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 80 kvm.
Areauppgifter enligt säljaren.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum. 1 badrum.

Tomt

Storlek: 790 kvm.

Exteriört

Beskrivning: Inglasad terrass

Närområde

Allmänt om området: Orba är en liten trevlig spansk by som ligger i inlandet ca 18 km från Denia i ett dramatiskt bergslandskap och en stor bördig dal med mandel-, oliv- och citruslundar.
Avståndet hit är i stort sett detsamma både från Alicante flygplats (107 km) och Valencias flygplats (120 km) vilket gör det lättillgängligt från båda.
Orbadalen har en historia långt tillbaka i tiden och man har hittat grottfynd som daterats 50 000 år bakåt i tiden.
I Orba finns alla de faciliteter som behövs för det dagliga livet, 4 banker med bankomater, ett sjukhus och ett antal stormarknader. Det finns gott om underbara lokala spanska restauranger och barer i Orba. Orba är i stor utsträckning orört av turismen och har kvar sin spanska identitet och är idealiskt för den som fått smak för det spanska traditionella livet men ändå med närhet till internationella orter som Denia, Javea eller Moraira för att nämna några. Kusten ligger endast en kort bilresa bort på ca 15 minuter. Här i Orba finns mycket vackra byggnader. Rådhuset ligger intill kulturcentrumet och kyrkan i hjärtat av staden Plaza D'Espanga och är omgivet av kaféer och barer.

Objektnummer

PC-110260

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy