Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

HL-007865

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
260 000 euro
Plats
Marbella- Nueva Andalucia
Rubrik
Fint radhus i La Quinta med takterass med fin utsikt
Typ
Radhus
KVM
120 kvm
Terrass
ca 40 KVM
Rum
3 rum, varav 2 sovrum. 3 badrum.

Ansvarig säljare

Henrik Lundberg
Ansvarig säljare

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fint radhus i La Quinta med fint utsikt

Radhus beläget i populära La Quinta med under utsikt utöver hav, berg och golf. 2 sovrum och 2,5 bad samt en stor takterass för sol hela dagen.

Beskrivning

Fantastiskt helrenoverat radhus med två sovrum, duplex beläget i det vackra samhället i La Quinta Hills i Benahavis. Spektakulär utsikt över den omgivande La Quinta golfbanan mot bergen och delvis utsikt över havet! När man går in på fastigheten på marknivå finns det en stor entré som är mycket rymlig, vilket leder till ett helrenoverat kök och separat tvättstuga. Ett rymligt vardagsrum med dubbla dörrar leder direkt till en fantastisk terrass med utsikt över golfbanan La Quinta mot bergen och delvis till havet. På övervåningen finns två dubbelrum, varav ett har eget badrum, och båda har totalrenoverats. Båda sovrummen har fullt utrustade garderober och båda öppnar till en annan västerläge terrass med spektakulär utsikt utäver golfbana, berg och en del havsutsikt. Från takterassen har man även här underbar utsikt utöver berg, hav och golf samt sol hela dagen. Fastigheten har vackert marmorgolv i hela (utom badrum / kök) och är smakfullt inredda och har nyligen gynnats av inre och yttre målning, ett nytt kök, nya badrum med golvvärme, ett nytt luftkonditioneringssystem, dubbelglasade fönster med elektrisk fönsterluckor i hela, och elektriska solgardiner på den sydvästra sidan av fastigheten.

Kontakta oss för mer information!

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Radhus

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 120 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum. 3 badrum.

Exteriört

Terrass: 40 kvm.

Objektnummer

HL-007865

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy