Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

PC-110257

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
160 000 euro
Plats
Denia
Rubrik
Central lägenhet i markplan
Typ
Lägenhet
KVM
65 kvm
Terrass
ca 12 KVM
Rum
3 rum, varav 2 sovrum. 1 badrum.

Central lägenhet i markplan

Beskrivning

Nu kan vi erbjuda en fin lägenhet i markplan i ett lugnt och centralt läge i Denia. Området är populärt då man har närhet till Denia centrum, mataffärer, gym, sjukhus och skola. Hela fastigheten består av 24 lägenheter, till urbanisationen tillhör det även en stor pool på 14x5 meter samt två uteduschar. Uteplatsen ligger i söderläge med en välskött gräsmatta utanför och plats för möbler och grill.
Lägenheten består av två sovrum, båda utrustade med AC, ett badrum och ett fullutrustat kök. Intill köket finns det också ett mindre förråd som ger möjlighet till nödvändig förvaring. Köket är sammankopplat med vardagsrummet i en öppen planlösning och från vardagsrummet har man utgång till den fina uteplatsen på baksidan.
Till lägenheten ingår en numrerad parkeringsplats.
Säljes möblerad.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Lägenhet

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 65 kvm.
Areauppgifter enligt säljaren.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum. 1 badrum.

Exteriört

Pool: Gemensam pool
Terrass: 12 kvm.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Ibi (Fastighetsskatt) 250 Euro/år
Föreningsavgift 600 Euro7år
Sopskatt 150 Euro/år

Närområde

Allmänt om området: Denia ligger mittemellan Alicante och Valencia på norra Costa Blanca och kallas också för Marina Alta. Denia är också huvudstaden i Marina Alta och har ca 45 000 invånare vintertid. Under sommartid så femdubblas invånarantalet och ligger runt 200 000 personer.

Breda sandstränder och vackra steniga vikar kännetecknar Denia och år efter år tilldelats den ?Blå Flagg European?en prestigefylld utmärkelse.
På den norra delen ligger Las Marinas med 15 km sandstrand och hit kommer många som vill vindsurfa medan det på den södra delen finns fler steniga stränder och vikar.
Las Rotas med de närliggande Marine Reserve i Cape San Antonio är ett paradis för dykare och snorklare.

Berget Montgo och naturreservatet ligger på södra sidan av staden och tillsammans med stränderna utgör de en del av områdets största dragningskraft samt närheten till Balearerna.
Montgo har en höjd på 760 meter över havet och lockar många till området. 1987 blev det naturreservat på grund av dess flora och fauna. Olika bosättningar har hittats där från iberierna, romarna och araberna och när området blev erövrat av de kristna blev det ett län. Denia har ett arkeologiskt museum som bevarar resterna av dessa kulturer. Det har också ett intressant etnologiskt museum med kläder och kostymer från borgarklassen och arbetarna från dessa tider. Det finns också ett leksaksmuseum, med leksaker av trä, vilket var mycket uppskattat i dessa dagar.
Denia har fem närliggande 18-håls golfbanor utformade, bland annat av spanska världsklass spelaren Seve Ballesteros och José María Olazábal.
Med en medeltemperatur på 19 grader och med över 300 soldagar om året har Denia med sina grannbyar ett rykte om att vara en av världens hälsosammaste platser, ett rykte som bekräftats av the World Health Organization.

I Denia finns många fina restauranger, en med tre Michelinstjärnor och massor av tapasbarer för alla smaker. År 2015 förkunnades Denia till en kreativ stad av gastronomi av UNESCO och här finns över 300 restauranger som serverar deras specialiteter som t.ex. den berömda rödräkan eller den exceptionella "arròs a banda", eller andra kulinariska specialiteter som blandar tradition och kvalitet som "espencat" (grillade grönsaker: peppar, tomat, aubergine, lök). " (grillade grönsaker: peppar, tomat, aubergine, lök),

Vill man hälsa på grannöarna Mallorca, Ibiza eller Formentera så går det färjor dit dagligen.

Denia är en mycket vacker stad som lever året om.
Kommunikation: Denia når du lättast via motorvägen AP7 eller den vackra N 332an.

Avstånd

Hav: 1 kilometer
Sjukhus: 400 meter
Golfbana: 3 kilometer
Köpcenter: 10 kilometer
Stormarknad: 600 meter
Centrum: 800 meter
Flygplats: 100 kilometer
Pool: 0 meter
Strand: 1 kilometer

Objektnummer

PC-110257

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy