Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

PC-110249

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
248 000 euro
Plats
Orba
Rubrik
Villa med havsutsikt och pool i Orba*
Typ
Villa
KVM
168 kvm
Tomt
ca 600 KVM
Rum
4 rum, varav 3 sovrum. 2 badrum.

Villa med havsutsikt och pool i Orba*

Beskrivning

Den här villan ligger i ett mycket lugnt område nära byn.
Villan består av 2 våningar och har följande fördelning. Bottenvåningen har vardagsrum / matsal, oberoende kök, en öppen terrass och en täckt med havsutsikt, 2 sovrum med inbyggda garderober och ett badrum. På bottenvåningen finns ett sovrum med eget badrum och vid den andra ingången finns ett mycket stort förråd.
Det finns en 8 x 4 meters pool med en utomhusdusch. Huset har golvvärme, luftkonditionering, öppen spis, tv / sat, ADSL och dubbelglas.
Villan ligger mycket nära alla tjänster som stormarknad och restauranger. Närmaste stränder ligger 20 minuter bort. Det största köpcentret i området ligger i Ondara ca 15 minuter med bil, precis som motorvägen till Valencia (1h) och Alicante (1h).
En idealisk fastighet antingen som permanent bostad eller som semesterhus.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Villa

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 168 kvm.
Areauppgifter enligt säljaren.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum. 2 badrum.

Tomt

Storlek: 600 kvm.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: E
Energiförbrukning: 55 /per kvm (atemp) och år

Närområde

Allmänt om området: Orba är en liten trevlig spansk by som ligger i inlandet ca 18 km från Denia i ett dramatiskt bergslandskap och en stor bördig dal med mandel-, oliv- och citruslundar.
Avståndet hit är i stort sett detsamma både från Alicante flygplats (107 km) och Valencias flygplats (120 km) vilket gör det lättillgängligt från båda.
Orbadalen har en historia långt tillbaka i tiden och man har hittat grottfynd som daterats 50 000 år bakåt i tiden.
I Orba finns alla de faciliteter som behövs för det dagliga livet, 4 banker med bankomater, ett sjukhus och ett antal stormarknader. Det finns gott om underbara lokala spanska restauranger och barer i Orba. Orba är i stor utsträckning orört av turismen och har kvar sin spanska identitet och är idealiskt för den som fått smak för det spanska traditionella livet men ändå med närhet till internationella orter som Denia, Javea eller Moraira för att nämna några. Kusten ligger endast en kort bilresa bort på ca 15 minuter. Här i Orba finns mycket vackra byggnader. Rådhuset ligger intill kulturcentrumet och kyrkan i hjärtat av staden Plaza D'Espanga och är omgivet av kaféer och barer.

Objektnummer

PC-110249

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy