Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

DF-110221

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
795 000 euro
Plats
Denia
Rubrik
Lyxig villa med enastående utsikt
Typ
Villa
KVM
349 kvm
Tomt
ca 1 300 KVM
Rum
7 rum, varav 5 sovrum. 4 badrum.

Lyxig villa med enastående utsikt

Beskrivning

Här har vi en fantastisk villa med panoramautsikt över Medelhavet och Dénia, fördelat på 3 plan och med en boyta på total ca 350 kvadratmeter finns här gott om plats. Det finns plats för 2 bilar i carporten.
Längst ner hittar vi en lägenhet med separat ingång, vi kommer direkt in till ett mindre vardagsrum och kök. Här finns 2 rymliga sovrum, båda med badrum ensuite, inbyggda garderober och AC. Perfekt att använda när familj och vänner kommer på besök. När man tar stegen ut från lägenheten så kommer man till en uteplats som ligger intill poolområdet. Här ute finns även en vacker pergola och en jacuzzi. I övrigt så är den fina trädgården väldigt lättskött med både grönska och sten.
Väl inne i villan så har vi ett stort vardagsrum med stora fina fönster med en utgång till terrassen som är på ca 55 kvadratmeter. Här finns en gasgrill och en trappa upp som tar oss vidare till takterrassen som är på ca 40 kvadratmeter. På båda terrasserna kan man njuta utav fantastiska utsikter. Tillbaka i villan hittar vi intill vardagsrummet en fin matsal som är lättåtkomligt från det rymliga och fullt utrustade köket. Via en trappa ner tar vi oss till 2 stora sovrum, båda med badrum ensuite, inbyggda garderober, AC och varsin balkong med utsikt över poolområdet och havet.
Den här villan har allt man behöver och är redo att flyttas in i!

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Villa

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 349 kvm.
Areauppgifter enligt säljaren.

Rum

7 rum, varav 5 sovrum. 4 badrum.

Tomt

Carport för 2 bilar
Storlek: 1 300 kvm.

Byggnadstyp

3 plan

Byggnad

Byggnadsår: 1996
Byggnadstyp: 3 plan
Fönster: 2-glasfönster isoler
Övrigt: Granit i golv och köksbänk
Granitgolv kombinerat med parkett i vardagsrum och matsal

Exteriört

Pool: 5 x 10 meter plus en jacuzzi
Terrass: 50 kvm.
Beskrivning: Stort terrassområde på ca 50-60 kvm samt takterrass på ca 40 kvm

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Fastighetsskatt 1010 Euro per år.
Vatten ca 100 Euro/varannan månad.

Renoveringar

AC med kanaler bytt 2016 i hela huset
Kyl och frys bytt 2014 och diskmaskin 2017
Trapporna från uppfarten ner till poolen gjorda 2017 på båda sidorna.

Närområde

Allmänt om området: Denia ligger mittemellan Alicante och Valencia på norra Costa Blanca och kallas också för Marina Alta. Denia är också huvudstaden i Marina Alta och har ca 45 000 invånare vintertid. Under sommartid så femdubblas invånarantalet och ligger runt 200 000 personer.

Breda sandstränder och vackra steniga vikar kännetecknar Denia och år efter år tilldelats den ?Blå Flagg European?en prestigefylld utmärkelse.
På den norra delen ligger Las Marinas med 15 km sandstrand och hit kommer många som vill vindsurfa medan det på den södra delen finns fler steniga stränder och vikar.
Las Rotas med de närliggande Marine Reserve i Cape San Antonio är ett paradis för dykare och snorklare.

Berget Montgo och naturreservatet ligger på södra sidan av staden och tillsammans med stränderna utgör de en del av områdets största dragningskraft samt närheten till Balearerna.
Montgo har en höjd på 760 meter över havet och lockar många till området. 1987 blev det naturreservat på grund av dess flora och fauna. Olika bosättningar har hittats där från iberierna, romarna och araberna och när området blev erövrat av de kristna blev det ett län. Denia har ett arkeologiskt museum som bevarar resterna av dessa kulturer. Det har också ett intressant etnologiskt museum med kläder och kostymer från borgarklassen och arbetarna från dessa tider. Det finns också ett leksaksmuseum, med leksaker av trä, vilket var mycket uppskattat i dessa dagar.
Denia har fem närliggande 18-håls golfbanor utformade, bland annat av spanska världsklass spelaren Seve Ballesteros och José María Olazábal.
Med en medeltemperatur på 19 grader och med över 300 soldagar om året har Denia med sina grannbyar ett rykte om att vara en av världens hälsosammaste platser, ett rykte som bekräftats av the World Health Organization.

I Denia finns många fina restauranger, en med tre Michelinstjärnor och massor av tapasbarer för alla smaker. År 2015 förkunnades Denia till en kreativ stad av gastronomi av UNESCO och här finns över 300 restauranger som serverar deras specialiteter som t.ex. den berömda rödräkan eller den exceptionella "arròs a banda", eller andra kulinariska specialiteter som blandar tradition och kvalitet som "espencat" (grillade grönsaker: peppar, tomat, aubergine, lök). " (grillade grönsaker: peppar, tomat, aubergine, lök),

Vill man hälsa på grannöarna Mallorca, Ibiza eller Formentera så går det färjor dit dagligen.

Denia är en mycket vacker stad som lever året om.
Kommunikation: Denia når du lättast via motorvägen AP7 eller den vackra N 332an.

Avstånd

Hav: 4 kilometer
Sjukhus: 8 kilometer
Golfbana: 10 kilometer
Köpcenter: 13 kilometer
Stormarknad: 3 kilometer
Centrum: 4 kilometer
Flygplats: 100 kilometer
Pool: 0 meter
Strand: 4 kilometer

Objektnummer

DF-110221

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy