Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

DF-110197

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
658 000 euro
Plats
Cumbre del Sol
Rubrik
Nybyggnation av exklusiva villor i Cumbre del Sol
Typ
Villa
KVM
264 kvm
Tomt
ca 803 KVM
Rum
4 rum, varav 3 sovrum. 2 badrum.

Nybyggnation av exklusiva villor i Cumbre del Sol

Beskrivning

Moderna villor belägna i Cumbre del Sol Residential Resort, i Benitachell, ett vackert och lugnt bostadsområde med magnifik havsutsikt, här kan man njuta till fullo hela året runt.
Villorna har en design öppen mot medelhavet och solljuset på samma plan vilket gör det extra speciellt. Här finns 3 sovrum, varav ett är med badrum ensuite, ett gemensamt badrum, vardagsrum-matsal, terrass, hall, ett fullt utrustat kök, tvättstuga och en parkeringsplats.

Utsidan av villorna har utformats för att på bästa sätt kunna avnjuta medelhavets väder med en stor terrass som är tillgänglig från sovrummet och vardagsrummet, trädgård och en pool som har enastående utsikt över havet.

Det är svårt att hitta bättre byggda och mer moderna villor än så här på Costa Blanca, de måste ses!

Priset och storlek varierar på villorna. Pris från 658 000 Euro och boarea från 264 m2.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Villa

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 264 kvm.
Areauppgifter enligt säljaren.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum. 2 badrum.

Tomt

Storlek: 803 kvm.

Energideklaration

Energiklass: A

Exteriört

Pool: 3,5 x 7,5
Beskrivning: Poolterrass 63 m2

Närområde

Allmänt om området: Cumbre del Sol är en unik urbanisering, byggd längs havet i hjärtat av Costa Blanca Norra, mellan Moraira och Javea. 3,7 miljoner kvadratmeter är indelade i olika bostadsområden med villor, radhus, bungalows och lägenheter med enastående utsikt över havet. I området lever ca 80 000 bofasta familjer och sommartid ökar antalet invånare betydligt.

Närmaste strand är Playa del Moraig, en stenstrand med dramatiska klippor, grottor och en dykklubb. En mycket populär strand med stor parkeringsplats och ett par strandbarer.
Endast 10 minuter bort med bil finns sandstränderna i El Portet och Moraira och den lugnare viken Los Tiestos.

I närliggande Ondara hittar du det stora shoppingcentret La Portas La Marina. Det finns även ett ridcenter. Flera utmärkta golfbanor finns i dess närhet som Javea Golf Club som ligger ungefär tio minuter bort med bil, liksom La Sella Golf Club. Oliva Nova, där 18-hålsbanan designades av Seve Ballesteros, ligger bara en halvtimme bort.


Cumbre del Sol ligger 75 km från Alicante och 32km från Benidorm.

Objektnummer

DF-110197

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy