Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

MB-001816

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
395 000 euro
Plats
Frigiliana
Rubrik
Vacker villa i Cortijo San Rafael
Typ
Villa
KVM
264 kvm
Tomt
ca 148 KVM
Rum
4 rum, varav 3 sovrum. 1 badrum.

Ansvarig säljare

Malin Billbäck
Ansvarig säljare

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Vackert utförande, generösa terrassytor och grönskande trädgård

Omsorgsfullt framtagen villa med härliga terrassytor.
Tre sovrum, ett badrum, en toalett samt tre garageplatser.

Beskrivning

Inbäddat i lugn och grönska i det natursköna Cortijo San Rafael finner vi denna villa, som erbjuder ett bekvämt semesterboende med vackert utförande. Här bor du i en villa som erbjuder smart planlösning, ljusa interiörval och fina detaljer. Med villan kommer även en terrass med söderläge och havsutsikt, samt en underbar trädgård med växter i regnbågens alla färger!

Villan är fördelad över två våningar, och erbjuder sammanlagt tre sovrum, ett badrum, en toalett samt ett spatiöst vardagsrum. Tillhörande huset är även tre stycken garageplatser om sammanlagt ca 60 kvm.

Direkt då du når villan slås du av den vackra fasaden. Här finner du släta, vitputsade väggar med fina detaljer i form av pelare av tegelsten. I anslutning till bostadens huvudentré finns en rymlig hall med tillhörande förrådsrum. Samtliga sovrum erbjuder ett generöst insläpp av naturligt ljus och fina materialval i form av modernt kakelgolv.

I hjärtat av villan ligger det trevliga allrummet, som har direkt utgång till en av bostadens terrasser. De generösa terrassytorna bjuder verkligen in till livskvalitet, och från den högst belägna terrassen har du underbar utsikt över de omgivande bergen samt havet. Njut av lugn och avkoppling i solen tillsammans med familj och vänner, med både Nerja och Frigiliana ett stenkast bort!

Frigiliana är en charmig vit bergsby som omges av vackra landskap. Här har du en magisk utsikt över berg, planteringar och Medelhavet. Smala gränder med butiker, restauranger och barer. Frigiliana är känt för sin lokala honung och det söta Frigilianavinet. Ca 10 minuters bilfärd till Nerja där du även finner stränder och ca 50 minuter från Malaga flygplats.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Villa

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 264 kvm.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum. 1 badrum.

Tomt

Storlek: 148 kvm.

Exteriört

Terrass: 70 kvm.

Bilplats

3 garageplatser

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Fastighetsskatt: ca 460 EUR/år

Objektnummer

MB-001816

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy