Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.
Alla bilder Alla bilder Planritningar Planritning Dokument Dokument Karta Karta Intresseanmälan Intresse Dela via epostTipsa
Pris
149 900 euro
Plats
Torrevieja - Torrevieja
Typ
Radhus
KVM
64 kvm
Tomt
ca 0 KVM
Rum
3 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Hemtrevligt radhus med takterrass och gemensamt poolområde

Välkommen till detta trevliga radhus med platt satt trädgård som möter oss när vi öppnar upp entré grinden som ligger i markplan. Tomten med sina ca 84 kvm har plats för utemöbler, solsängar och den obligatoriska grillen.

Beskrivning

Bostaden rymmer ett stort vardagsrum med separat matplats som ligger i direkt anslutning till barköket som är maskinellt utrustat med spis, fläkt ugn, kyl/frys kombi. Tvätt och diskmaskin.

Här hittar vi 2 rymliga sovrum och ett helkaklat badrum.
På den privata takterrassen har vi en fin utsikt över området och här finns även förvaringsmöjligheter.

På innergården hittar vi ett trevligt poolområde.

Sammanfattningsvis:
Välkommen hem till ett trevligt radhus.

(Suma) Fastighetsskatt: 185 EURO/ÅR
Tillträde efter överenskommelse.

Pris: 149.900 EURO

Länkar

360

Bostadsfakta

Typ

Radhus

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 64 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Byggnad

Byggnadsår: 2006

Närområde

Allmänt om området: TORREVIEJA har blivit en ytterst populär stad på Costa Blanca och har förvandlats från en gammal fiskeby till en modern mellanstor stad under de senaste decennierna. Här finns förutom fina sandstränder och vackra strandpromenader ett stort urval av affärer, restauranger och barer samt ett rikt nattliv. Tack vare den strida strömmen av skandinaviska turister som befolkar Torreviejas gator har staden ett brett utbud av varor och aktiviteter som faller svenskar i smaken, även om det genuint spanska naturligtvis är i majoritet. Torrevieja ligger 36 km söder om Alicantes flygplats och människor från hela världen har lockats hit av olika anledningar, främst det hälsosamma klimatet med 320 soldagar om året, men även de möjligheter som ett mångkulturellt turistparadis ger.

Internt objekr nr T469

Objektnummer

JS-002837

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

HitCounter