Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

HL-000396

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Alla bilder Alla bilder Planritningar Planritning Dokument Dokument Karta Karta Intresseanmälan Intresse Dela via epostTipsa
Pris
1 800 000 euro
Plats
Marbella - Benahavis
Rubrik
Fantastisk villa med det lilla extra i La Quinta!
Typ
Villa
KVM
250 kvm
Tomt
ca 1 020 KVM
Rum
5 rum, varav 4 sovrum. 4 badrum.

Ansvarig säljare

Henrik Lundberg
Ansvarig säljare

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fantastisk villa med det lilla extra i La Quinta!

Denna villa har allt och lite till! 4 sovrum, 4 badrum, en helt fantastisk utsikt, privat pool. Ett måste att se!

Beskrivning

Exklusiv villa belägen i det eftertraktade området El Herrojo Alto, La Quinta. Denna generösa villa med fyra sovrum och stor terrass har bibehållits och byggts till högsta standard med några av de mest fantastiska panoramautsikterna du hittar på hela Costa del Sol. Fantastisk utsikt över La Concha berg i öster, Marocko i söder och Gibraltar i väster.
Fastigheten byggdes av nuvarande ägare för bara 12 år sedan, och erbjuds i så gott som nytt skick, med Marmorgolv av hög kvalité, golvvärme i hela villan, ett inbyggt surroundljudsystem i varje rum, rymliga terrasser (alla med söderläge) och ett fantastiskt privat poolområde, återigen med en helt otrolig panoramautsikt.

När du kommer in i éntren välkomnas du med en helt öppen planlösning, kök, vardagsrum, matplats, 4 sovrum samt TV-rum (med öppen spis). Hela nivån är ljus med naturligt ljus och har panoramautsikt från nästan alla vinklar. På övervåningen finns tre dubbelrum, alla med spektakulär utsikt. Master bedroom har även eget badrum, inklusive en privat terrass.
Den lägre nivån har direktaccess till en vacker trädgård, poolen samt källaren. Poolen och trädgården är helt privata och har en fantastisk utsikt till både Marocko och Gibraltar. Källareområdet kan enkelt göras om till ett poolkök/utekök, vardagsrum, gym mm. Det skulle vara ett bra tillägg på detta redan fantastiska familjehem. Det finns ytterligare planer för detta projekt som är tillgängliga på begäran.

El Herrojo Alto är ett unikt område med security dygnet runt. Villan är belägen framför näst intill den mycket populära golfbanan, i La Quinta. Det är även gångavstånd till både La Quinta Golf Club och stjärniga Westin Hotel, där finns många bekvämligheter som har öppet året om. Inklusive gym, ett fantastiskt Yhi Spa, flera restauranger, café, deli och lekplats.
En otrolig villa med det lilla extra!

Bostadsfakta

Typ

Villa

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 250 kvm.

Rum

5 rum, varav 4 sovrum. 4 badrum.

Tomt

Storlek: 1 020 kvm.

Exteriört

Terrass: 50 kvm.

Övrigt

Kontakta oss med dina önskemål och krav så hittar vi ditt boende åt dig! 
Vi på Skandiamäklarna Costa del sol fungerar som din privata köpmäklare utan att det kostar dig något. Vi samarbetar med alla mäklarbyråer längst Costa del sol. Då vi sköter om allt från visningar till inflyttning får Ni alltid en trygg affär när Ni köper via oss. Våra fastighetsmäklare är högt utbildade och har tillsammans flera års erfarenhet av fastighetsbranschen. 

Vi har det största utbudet av fastigheter på Costa del sol och finns på plats året om med lokala kontor. Vår personal talar svenska, danska, norska, engelska och spanska. 

För mer information i ditt bostadssökande kontakta 

costadelsol@skandiamaklarna.se

Objektnummer

HL-000396

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy