Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

HL-000391

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Alla bilder Alla bilder Planritningar Planritning Dokument Dokument Karta Karta Intresseanmälan Intresse Dela via epostTipsa
Pris
250 000 euro
Plats
Marbella - Atalaya
Rubrik
Väskött radhus i Atalya
Typ
Radhus
KVM
100 kvm
Terrass
ca 20 KVM
Rum
3 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Ansvarig säljare

Henrik Lundberg
Ansvarig säljare

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välskött radhus i Atalya

Fint radhus med 2 sovrum, 2 badrum och terrass. Välskött och välplanerad med närhet till pool och vackra trädgårdar.

Beskrivning

Rymligt radhus i Jardines de Nueva Atalaya nära alla bekvämligheter och även strand.
Ett välskött, rymligt radhus fördelat på 2 våningar, med en stor gemensam trädgård som ligger i ett lugnt område med gångavstånd till det mesta.
Bottenvåningen har ett stort vardagsrum med öppen spis och matsal, vilket ger direkt tillgång till en stor gemensam trädgård och en bra storlek på terrass med söderläge. Denna har även öppen utsikt över trädgården och den gemensamma poolen. Köket är fullt utrustat med ett ytterligare separat rum.
Det stora sovrummet med eget badrum och ett annat sovrum med delat badrum ligger på första våningen. Alla rum har inbyggda garderober. Det finns en privat parkering i en täckt parkeringsplats.
De gemensamma områdena är bildade av stora, välskötta trädgårdar och en stor gemensam pool. Mindre än fem minuter till fots till köpcentret Diana Park.

Bostadsfakta

Typ

Radhus

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 100 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Exteriört

Terrass: 20 kvm.

Övrigt

Kontakta oss med dina önskemål och krav så hittar vi ditt boende åt dig!
Vi på Skandiamäklarna Costa del sol fungerar som din privata köpmäklare utan att det kostar dig något. Vi samarbetar med alla mäklarbyråer längst Costa del sol. Då vi sköter om allt från visningar till inflyttning får Ni alltid en trygg affär när Ni köper via oss. Våra fastighetsmäklare är högt utbildade och har tillsammans flera års erfarenhet av fastighetsbranschen.

Vi har det största utbudet av fastigheter på Costa del sol och finns på plats året om med lokala kontor. Vår personal talar svenska, danska, norska, engelska och spanska.

För mer information i ditt bostadssökande kontakta

costadelsol@skandiamaklarna.se

Objektnummer

HL-000391

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy