Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

HL-000389

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Alla bilder Alla bilder Planritningar Planritning Dokument Dokument Karta Karta Intresseanmälan Intresse Dela via epostTipsa
Pris
245 000 euro
Plats
Marbella- Nueva Andalucia
Rubrik
Charmigt radhus- takterrass med spektakulär utsikt i La Quinta!
Typ
Radhus
KVM
110 kvm
Terrass
ca 51 KVM
Rum
3 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Ansvarig säljare

Henrik Lundberg
Ansvarig säljare

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Charmigt radhus med spektakulär utsikt i La Quinta!

Fastigheten har 2 sovrum och 2.5 badrum, är belägen i ett eftertraktat område i La Quinta och har en fantastisk utsikt över golfbanor, berg och hav.

Beskrivning

Radhus med underbar takterrass som ligger i ett eftertraktat område i La Quinta, Benahavis. Fastigheten har en stor entré med bra lagringsutrymme, som leder vidare till ett fullt utrustat kök och separat tvättstuga. Ett rymligt vardagsrum / matsal med dubbla dörrar som leder direkt till en fantastisk terrass med sydvästutsikt över La Quinta golfbana, bergen och havet. På övervåningen finns två dubbelrum, varav det ena har ett eget badrum, och båda sovrummen har fullt utrustade garderober. Båda rummen är öppna mot en annan terrass med sydvästläge och en spektakulär utsikt över golfbana, berg och hav. En ytterligare trappa från detta plan tar dig till takterrassen med panoramautsikt över La Quinta golf, berget La Concha och havet. Fastigheten har vackert marmorgolv (med undantag för badrum / kök), och är en av de mest eftertraktade i det området just nu.

Bostadsfakta

Typ

Radhus

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 110 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Exteriört

Terrass: 51 kvm.

Övrigt

Kontakta oss med dina önskemål och krav så hittar vi ditt boende åt dig!
Vi på Skandiamäklarna Costa del sol fungerar som din privata köpmäklare utan att det kostar dig något. Vi samarbetar med alla mäklarbyråer längst Costa del sol. Då vi sköter om allt från visningar till inflyttning får Ni alltid en trygg affär när Ni köper via oss. Våra fastighetsmäklare är högt utbildade och har tillsammans flera års erfarenhet av fastighetsbranschen.

Vi har det största utbudet av fastigheter på Costa del sol och finns på plats året om med lokala kontor. Vår personal talar svenska, danska, norska, engelska och spanska.

För mer information i ditt bostadssökande kontakta

costadelsol@skandiamaklarna.se

Objektnummer

HL-000389

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy