Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

HS-001745

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
225 000 euro
Plats
Calpe
Rubrik
Nya lägenheter 350 meter från stranden
Typ
Lägenhet
KVM
63 kvm
Terrass
ca 9 KVM
Rum
3 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Nya lägenheter 350 meter från stranden

Beskrivning

Detta projekt byggs nu i Calpe och det blir 67 lägenheter med 2 eller 3 sovrum, stora terrasser, markplanslägenheter med trädgård och även flera 2-plans lägenheter.
Byggnaden har 16 våningar i en modern design och med stora gröna områden, padelbana, pool, festlokal, träningsområde och lekplats. Energisnåla installationer i lägenheter. De levereras kompletta med vitvaror och både garageplats samt förråd ingår i priset. Perfekt läge 350m från Arenal Playa med utsikt över havet och klippan Peñon de ifach i Calpe.
Praktiskt och bekvämt boende med den allra modernaste byggtekniken.

Kontakta oss för mer information om tillgänglighet och priser.

Priserna är från 225 000 Euro.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Lägenhet

Våning / hiss

Våning 2 av 15.
Hiss finns.

Storlek

Boarea 63 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Byggnad

Byggnadsår: 2021

Energideklaration

Energiklass: B

Exteriört

Pool: Gemensam pool
Terrass: 9 kvm.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 0 euro.

Närområde

Allmänt om området: Calpe är en trevlig historisk stad och med sina vita sandstränder, härliga strandpromenad och sina otaliga restauranger gör att den är välbesökt under högsäsong. Calpe ligger vid foten av mäktiga Peñon de Ifach som är 332 meter hög och är Costa Blancas Gibraltar och en promenad hit upp lär bli oförglömlig. Magnifik utsikt!
På den ena sidan av klippan finns nybyggda komplex utefter Playa La Fossa som också kallas Playa Levante och på den andra sidan finns den mer spanska vitkalkade staden med slingrande gränder.
I centrum har du den stora avenyn som sträcker sig från strandpromenaden där du kan hitta all typ av service och affärer, banker etc. Tågstationen i Calpe ligger en bit uppför backen och därifrån kan du lätt ta dig en tur upp till Denia eller ner till Alicante, Altea etc.
I hamnen ligger några av de bästa fiskrestaurangerna och strandpromenaden sträcker sig hela vägen från centrum till Calpeklippan. Ta en promenad till fiskhamnen på eftermiddagen när alla fiskebåtarna lastar av sin dagliga fångst av fisk och skaldjur. Klockan fem varje vardagskväll är det auktion i fiskehallen Lonja i hamnen. Krögarna kommer och väljer band fångsten och någon timme senare kan du njuta av en underbart god fiskmiddag.
Calpe har varit bebott sedan bronsåldern och har en rik kulturhistoria, särskilt på grund av sitt strategiska läge vd kusten. Det finns många iberiska, romerska och arabiska arkeologiska platser i staden. I Calpe bor det ca 30 000 invånare och de flesta fast boende jobbar med fiske och turism.
Det behagliga medelhavsklimatet med varma somrar och milda vintrar och över 300 soldagar per år.
Från Calpe går det tåg till Altea och Benidorm och det finns bra bussförbindelser inom byn samt till Alicante flygplats.
Kommunikation: Från Calpe går det tåg till Altea och Benidorm och det finns bra bussförbindelser inom byn samt till Alicante flygplats.

Avstånd

Hav: 350 meter
Strand: 350 meter

Objektnummer

HS-001745

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy