Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

FF-000407

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
149 000 euro
Plats
Alicante stad
Rubrik
Modern nyrenoverad lägenhet i Alicante stad
Typ
Lägenhet
KVM
72.8 kvm
Tomt
ca 0 KVM
Rum
4 rum, varav 3 sovrum. 1 badrum.

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Modern nyrenoverad lägenhet i Alicante stad

I området Pla del Bon Repós ligger denna fina fyrarummare på första våningen med öppen planlösning. Lägenheten har under 2019 genomgått en helrenovering och har nu genomgående modern stil med ljusa färgval och kök som ligger öppet mot vardagsrummet. Badrummet har genomgått omsorgsfull renovering och har stora plattor i stengods samt väl tilltagen badrumsspegel. I anslutning till vardagsrummet finns balkong som vetter ut mot parken nedanför lägenheten. Området lever hela året runt med främst bofasta spanjorer och gott om restauranger och kaféer på gatorna. Alla möbler och vitvaror ingår i försäljningspriset.

Beskrivning

Från gatunivå tar du hissen eller trapporna upp en våning för att komma till lägenheten. Lägenheten har nya golv i såväl vardagsrum som sovrum. Kök, vardagsrum och matsal samsas i det större sällskapsrummet. Köket är utrustat med kyl/frys, elspis, ugn och diskmaskin. Skåpluckor i samma material har använts för såväl skåpen som vitvarorna i köket, vilket ger en modern och genomarbetad känsla.

Av de tre sovrummen har två plats för dubbelsäng och ett platsbyggda garderober. Det tredje sovrummet ligger i anslutning till hallen och har plats för enkelsäng.

Badrummet har renoverats i modern stil med kakel och klinkers samt stor badrumsspegel. Duschen separeras från resten av badrummet med hjälp av en glasdörr. I duschen finns ett mindre fönster som vetter mot husets innergård. Tvättmaskin samt varmvattenberedare har stuvats undan på ett smart sätt i ett mindre utrymme som ligger i anslutning till ett av de större sovrummen.

Samtliga fönster är dubbelglasade och luftkonditionering finns i vardagsrummet. Alla möbler och vitvaror är sprillans nya och ingår i försäljningspriset.

Fastighetsskatt (Suma) - 144,51 Euro/år (inklusive sophämtning)
Internt objektnummer - A331

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Lägenhet

Våning / hiss

Våning 1 av 7.
Hiss finns.

Storlek

Boarea 72.8 kvm.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum. 1 badrum.

Exteriört

Balkong: 8 kvm.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 0 euro.

Objektnummer

FF-000407

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy