Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

HS-001738

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
185 000 euro
Plats
Albir
Rubrik
Central lägenhet i söderläge*
Typ
Lägenhet
KVM
75 kvm
Terrass
ca 10 KVM
Rum
3 rum, varav 2 sovrum. 1 badrum.

Central lägenhet i söderläge*

Beskrivning

Mycket central lägenhet med söderläge i Albir. Lägenheten är 75 m2 och består av 2 sovrum, 1 badrum med dusch, vardagsrum, kök med tvättstuga och två terrasser.
Lägenheten har centralvärme med gas och luftkonditioneringsaggregat. Privat garage och förråd.
I urbaniseringen finns en gemensam pool och gemensamma grönområden.
Mycket nära alla tjänster och bara 400 meter från stranden.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Lägenhet

Våning / hiss

Hiss finns.

Storlek

Boarea 75 kvm.
enligt säljaren.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum. 1 badrum.

Exteriört

Pool: Gemensam pool
Terrass: 10 kvm.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 0 euro.

Närområde

Allmänt om området: Albir ligger vid kusten och är en liten ort mellan Benidorm och Altea och är en del av Alfaz del Pi som ligger på andra sidan huvudleden. I Albir bor ca 5 000 invånare och i kommunen ca 20 000. De flesta byggnaderna är låga eftersom man inte får bygga mer än max 4 våningar.
Playa de Racó är Albirs strand som är 600 meter lång och består av lena små stenar. Från stranden ser man bort till Calpeklippan. Stranden är mycket välskött och har blå flagg. Ett av Albirs mest populära promenadstråk är vägen till fyren som ligger i området Sierra Helada.
Vägen dit är drygt 2 km på slingrande väger efter bergskanten och det är otroligt vacker. Det andra promenadstråket är Paseo de las Estrellas som går utefter havet, en fin strandpromenad i marmor med stjärnor i marken för att hedra de stjärnor som vunnit priser vid Albirs filmfestival.
I Albirs centrala delar finns ingen höjdskillnad så här tar man sig fram med lätthet till fots. Här finns all tänkbar shopping med kläd- och smyckesbutiker, blomsteraffär, kinesiska basarer, sport- och skoaffärer för att nämna några.
I Albir finns ett stort utbud av restauranger, barer och caféer, en hel del med internationell karaktär.
På söndagar är det marknad på den stora parkeringen vid huvudgatan och under sommarmånaderna är det hantverksmässa nere på strandpromenaden.
Bodegas Mendoza är en trevlig vingård som ligger mellan Albir och Alfaz del Pi och som är väl värt ett besök. Här kan man boka in sig på en trevlig guidad vintur som avslutas med vinprovning och för den som vill går det bra att handla med sig vin.

Albir har ett typiskt medelhavsklimat med heta somrar, milda vintrar, minimalt med regn och över 320 soldagar per år.

Avståndet mellan Alicante och Albir är ca 50 km. Med bil når man Albir på 45 min. Flygbuss finns från Alicante flygplats. Bussen kostar ca 10 Euro och är ett bra alternativ för den som inte hyr bil. Det finns även bra bussförbindelser i området, bland annat så går det bussar till Benidorm dagligen.

Avstånd

Hav: 400 meter
Stormarknad: 100 meter
Centrum: 0 meter
Strand: 400 meter

Objektnummer

HS-001738

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy