Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

JA-007867

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
275 000 euro
Plats
Marbella stad
Rubrik
Nyrenoverad 3:a i Gamla Stan i Marbella!
Typ
Lägenhet
KVM
85 kvm
Terrass
ca 5 KVM
Rum
3 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyrenoverad 3:a i Gamla Stan i Marbella!

Välkommen till denna nyrenoverade 3:a där du köper lägenheten som den står och är med alla fina möbler. Lägenheten är en mycket bra investering där nuvarande ägare har haft den enbart för veckovis uthyrning med 87 % beläggning. Med dess läge endast 3 minuter promenad till stranden, mitt i Marbella så är det ett idealiskt uthyrningsläge samtidigt som Du såklart kan njuta av den själv. Eftersom lägenheten inte hör till en community tillkommer ingen föreningsavgift utan Dina kostnader ligger i fastighetsskatt och sophanteringsavgift. 25 EUR / månad.

Beskrivning

Du går in i lägenheten direkt från en gågata. Inne i hallen finner Du ett badrum rakt fram och till höger ett sovrum med ett litet dressingroom med tillhörande inbyggda garderober.

Till vänster om hallen finns vardagsrum och kök i öppen planlösning. I anslutning till köket finns en liten med underbar uteplats som även sprider mycket ljus in i kök samt sovrum två. Sovrum två har ett en-suite badrum också det med inbyggda garderober.

Välkommen hem!

Dokument (pdf)

Planritningar

Länkar

Helikoptervy Helikoptervy Helikoptervy

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Lägenhet

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 85 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Exteriört

Terrass: 5 kvm.

Bilplats

P-hus, gatan

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 0 euro.

Övrigt

Kontakta oss med dina önskemål och krav så hittar vi ditt boende åt dig! Vi på Skandiamäklarna Costa del sol fungerar som din privata köpmäklare utan att det kostar dig något. Vi samarbetar med alla mäklarbyråer längst Costa del sol. Då vi sköter om allt från visningar till inflyttning får Ni alltid en trygg affär när Ni köper via oss. Våra fastighetsmäklare är högt utbildade och har tillsammans flera års erfarenhet av fastighetsbranschen. Vi har det största utbudet av fastigheter på Costa del sol och finns på plats året om med lokala kontor. Vår personal talar svenska, danska, norska, engelska och spanska. För mer information i ditt bostadssökande kontakta jonas.ankarsand@skandiamaklarna.com

Närområde

Allmänt om området: Mitt i stan
Kommunikation: Bussar alldeles nära. Taxi likaså
Närservice: Precis bredvid

Avstånd

Hav: 300 meter
Golfbana: 3 kilometer
Köpcenter: 0 meter
Stormarknad: 50 meter
Centrum: 0 meter
Flygplats: 40 kilometer
Strand: 300 meter

Objektnummer

JA-007867

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy