Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

HS-000016

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
127 381 euro
Plats
Playa de Canet
Rubrik
Nyproduktion med havsutsikt, Gran Canet Torre 2, 20 km norr Valencia
Typ
Lägenhet
KVM
52 kvm
Terrass
ca 21 KVM
Rum
3 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyproduktion med havsutsikt, Gran Canet Torre 2, 20 km norr Valencia

Beskrivning

Denna spektakulära nyproduktion byggs på ett gammalt projekt som stannade upp i samband med finanskrisen. Tornet har i dagsläget 15 våningar och skall byggas på med ytterligare 4 våningar till totalt 19 våningar. Byggstarten är planerad till oktober/november 2019. Inflyttning slutet 2021.
Här kommer information om det vänstra tornet TORRE 2 som är dess beteckning och är det tornet som ligger i söderläge. Detta innebär morgonsol och sol framåt eftermiddagen och sedan de lägenheter som har terrass runt hörnet får även kvällssol.

I detta tornet blir det totalt 132 lägenheter och per 25 juni 2019 var 35 stycken sålda så här finns goda chanser att hitta bra lägenheter.
Alla lägenheter har stora terrasser på minst 17 m2 och högst 193 m2 för att kunna njuta av den fantastiska utsikten över Playa de Canet. Vardagsrummen med stora fönster från golv till tak med takhöjd 280 cm och öppen planlösning mot köket som är utrustat med snygg design och kvalitet på vitvarorna. De minsta lägenheterna har en byggyta på 73 m2 inkl. terrasser.

Alla lägenheter med 1 rum är slutsålda.

Lägsta pris på lägenhet med 2 sovrum är nu 127 381 Euro
Lägsta pris på lägenhet med 3 sovrum är nu 199 209 Euro
Lägsta pris på lägenhet med 4 sovrum är nu 238 982 Euro
Penthouse från 302 554 Euro
Garage och förråd måste köpas i samband med lägenheten och alla garage kostar 8000 euro och ett förråd kostar 4750 euro. Garage och förråd under huset.
I de gemensamma utrymmena kommer det att finnas en infinity pool på översta våningen, utomhuspool med trädgård, gym, bastu, uppvärmd pool och omklädningsrum, 2 paddelbanor, lekplats, social club och 24-timmars bevakning.
Hela projektet ligger ca 150 meter framför stranden i Canet De Berenguer, Valencia som år 2018 valdes till en av de bästa stränderna i Spanien. Här har man 8 km sin sandstrand, kristallklart vatten och stranden har blå flagg.

Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion och vi kan sända över kompletta planskisser och vi tar förhands reserveringar. Våra prislistor uppdateras varannan vecka.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Lägenhet

Våning / hiss

Våning 3 av 20.
Hiss finns.

Storlek

Boarea 52 kvm.
Areauppgifter enligt säljaren.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Byggnad

Byggnadsår: 2019-2021

Exteriört

Pool: Gemenam pool
Terrass: 21 kvm.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 0 euro.

Närområde

Allmänt om området: Canet d'En Berenguer ligger vid havet och gränsar till Sagunto. Härifrån till Valencia är det 20 km och till Castellón är det 30 km.
Canet d'En Berenguer har en av de 40 bästa stränderna i Spanien och den bästa värderade i Valencia. Den fantastiska blåflaggade sandstranden med gyllene sand är 8 km lång och 80 meter bred och vattnet är kristallklart vatten. Längs med havet finns en trevlig strandpromenad men många mysiga restauranger. Det traditionella köket har både ris och fiskrätter på menyn och de viktigaste rätterna är paella i olika former. En typisk lunchrätt här är ägg med räkor.
De finns en del intressanta platser att besöka och en av dem är det etnologiskt museet där man kan se hur Canets invånare levde för väldigt länge sedan.
Canet d'En Berenguer är mycket trevligt och under sommarmånaderna så är det många spanjorer som väljer att turista här.

Avstånd

Hav: 150 meter
Strand: 150 meter

Objektnummer

HS-000016

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy