Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

FF-000367

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
98 000 euro
Plats
Santa Pola
Rubrik
Strandnära lägenhet med modernt kök
Typ
Lägenhet
KVM
85 kvm
Tomt
ca 0 KVM
Rum
4 rum, varav 3 sovrum. 2 badrum.

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Strandnära lägenhet med modernt kök

Denna fyrarumslägenhet ligger på tredje våningen i en strandnära fastighet i Santa Pola söder om Alicante. Med ett fräscht kök och terrass är detta ett prisvärt alternativ för den som vill bo nära stranden i ett klimat med behaglig temperatur. Lägenheten har redan befintlig uthyrningslicens vilket gör att den kan fungera såväl som boende som investering.

Beskrivning

Lägenheten består av tre sovrum samt vardagsrum och kök i anslutning till varandra. Utanför vardagsrummet ligger terrassen i östligt läge med utsikt över innergården och gatan nedanför. Golven är kaklade och lätta att hålla efter. Köket är byggt i modern stil med kulörta skåpluckor och gasolspis. Såväl ugn som mikrovågsugn finns installerat och även diskmaskin. Båda badrummen är helkaklade och utrustade med dusch och toalett. Lägenheten har central luftkonditionering.

Läget på lägenheten gör att du har nära till såväl marinan i Santa Pola som stranden. Kommunikationer, butiker, restauranger och barer ligger inom gångavstånd. Från Santa Pola tar du dig enkelt till Alicantes flygplats med hjälp av bussförbindelse eller taxi. Här kan du också ta färja över till den idylliska ön Tabarca för en dagstur med sol och bad.

Fastighetsskatt (Suma) - c:a 200 Euro/år (inklusive sophämtning)
Samfällighet (Comunidad) - 45 Euro/månad
Internt objektnummer: A290

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Lägenhet

Våning / hiss

Våning 3 av 10.
Hiss finns.

Storlek

Boarea 85 kvm.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum. 2 badrum.

Byggnad

Byggnadsår: 1971

Objektnummer

FF-000367

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy