Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

HS-001671

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
140 000 euro
Plats
Calpe
Rubrik
Nyproduktion i Calpe
Typ
Lägenhet
KVM
67 kvm
Tomt
ca 0 KVM
Rum
3 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Nyproduktion i Calpe

Beskrivning

Real de Ifach Residence byggs på en vacker bergskedja nära orten Calpe och består av 4 separata radhus, alla med egen ingång, terrass, trädgård och gemensam pool. Varje hus har en hiss och ett garage.

Varje radhus består av 3 våningar och här kommer det att bli rymliga ljusa lägenheter med 2 sovrum, 2 badrum, vardagsrum/matsal och stora terrasser med fantastisk utsikt över havet och Peñon de Ifach och med möjlighet till garageutrymme och förråd.

Det kommer att finnas en spektakulär lägenhet med 4 sovrum, 3 badrum och med en fantastisk terrass som är 178m2!

Storleken på 2 lägenheterna med 2 sovrum varierar från ca 67 m2 till ca 91 m2 i boyta och lägenheten med 4 sovrum har en boyta på ca 153 m2. Varje lägenhet har en terrass och takvåningen har ett eget takutrymme.

För den som vill finns möjlighet att påverka sin egen unika stil på de olika materialen.

Priserna är från 140 000 Euro till 255 000 Euro och priset för lägenheten med 4 sovrum är 424 000 Euro.

Byggnationen startar i september/oktober 2019 och beräknas vara leveransklart i mars 2021.

För mer information om priser, planskisser och område kontakta oss på SkandiaMäklarna i Albir.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Lägenhet

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
Hiss finns.

Storlek

Boarea 67 kvm.
Areauppgifter enligt säljaren.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Byggnad

Byggnadsår: 2019-2021

Exteriört

Pool: Gemensam pool

Närområde

Allmänt om området: Calpe är en trevlig historisk stad och med sina vita sandstränder, härliga strandpromenad och sina otaliga restauranger gör att den är välbesökt under högsäsong. Calpe ligger vid foten av mäktiga Peñon de Ifach som är 332 meter hög och är Costa Blancas Gibraltar och en promenad hit upp lär bli oförglömlig. Magnifik utsikt!
På den ena sidan av klippan finns nybyggda komplex utefter Playa La Fossa som också kallas Playa Levante och på den andra sidan finns den mer spanska vitkalkade staden med slingrande gränder.
I centrum har du den stora avenyn som sträcker sig från strandpromenaden där du kan hitta all typ av service och affärer, banker etc. Tågstationen i Calpe ligger en bit uppför backen och därifrån kan du lätt ta dig en tur upp till Denia eller ner till Alicante, Altea etc.
I hamnen ligger några av de bästa fiskrestaurangerna och strandpromenaden sträcker sig hela vägen från centrum till Calpeklippan. Ta en promenad till fiskhamnen på eftermiddagen när alla fiskebåtarna lastar av sin dagliga fångst av fisk och skaldjur. Klockan fem varje vardagskväll är det auktion i fiskehallen Lonja i hamnen. Krögarna kommer och väljer band fångsten och någon timme senare kan du njuta av en underbart god fiskmiddag.
Calpe har varit bebott sedan bronsåldern och har en rik kulturhistoria, särskilt på grund av sitt strategiska läge vd kusten. Det finns många iberiska, romerska och arabiska arkeologiska platser i staden. I Calpe bor det ca 30 000 invånare och de flesta fast boende jobbar med fiske och turism.
Det behagliga medelhavsklimatet med varma somrar och milda vintrar och över 300 soldagar per år.
Kommunikation: Från Calpe går det tåg till Altea och Benidorm och det finns bra bussförbindelser inom byn samt till Alicante flygplats.

Objektnummer

HS-001671

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy