Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

HS-000011

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
265 000 euro
Plats
Quatre Carreres
Rubrik
Intressant nytt projekt i centrala Valencia
Typ
Lägenhet
KVM
138 kvm
Tomt
ca 0 KVM
Rum
4 rum, varav 3 sovrum. 2 badrum.

Ansvarig säljare

Håkan Sigemark
Ansvarig säljare Håkan Sigemark

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Intressant nytt projekt i centrala Valencia

Exklusivt med SkandiaMäklarna

Beskrivning

Vi har nöjet att erbjuda detta nya fina projekt centralt i Valencia i området Quatre Carreres som ligger i södra Valencia och mot hamnen.
SkandiaMäklarna har blivit utvalda att som enda fastighetsmäklare utanför Spanien att marknadsföra och sälja detta fina projekt.
Torres ligger bara 2 km från hamnen och sandstranden i Valencia och nära infartsleden till Valencia. Här finns skolor, affärer, restauranger inom närområdet samt många busslinjer.

Här skall byggas 120 lägenheter med 2-3 och 4 sovrum och alla lägenheterna säljs med garage och förråd. Stort härligt poolområde inom området. I priset ingår i köket fläkt, spishäll samt ugn.

Kontakta SkandiaMäklarna Valencia för visning av området och information om vad som finns tillgängligt med planlösningar och områdes beskrivningar.

Priserna är från:
Lägenhet med 2 sovrum 2 badrum från 96 m2 från 215 000 Euro.
Lägenhet med 3 sovrum 2 badrum från 138 m2 från 265 000 Euro.
Lägenhet med 4 sovrum 2 badrum från 159 m2 från 354 000 Euro.
Garage och förråd ingår i priset.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Lägenhet

Våning / hiss

Hiss finns.

Storlek

Boarea 138 kvm.
Areauppgifter enligt säljaren.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum. 2 badrum.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 0 euro.

Närområde

Allmänt om området: Valencia - det nya Barcelona!
Valencia ligger mitt i Levandebukten mellan Costa Blanca och Costa del Azahar. Det är Spaniens tredje största stad och har cirka 800 000 invånare och är verkligen en orörd pärla. Oerhört vacker med sina fantastiska hus, rika kulturliv, stränder och många spektakulära aktiviteter. Här finns en blandning av gamla och nya byggnader, vilket gör att staden har en unik och autentisk atmosfär. Från medeltida slott och torn till modernistisk och konstnärlig arkitektur, från fina, små affärer till stora köpcentrum. Här hittar du allt från billiga märken till väldigt exklusiva, och varje område har en egen marknad en gång i veckan. I den centrala delen av staden är gatorna breda, med alléer som gränsar till höga, vackra byggnader.

Valencia har många fina parker och har den största innerstadsparken i hela Europa som slingrar sig nio kilometer utanför gamla stan. Turiaparken, som brukade vara en flod, är den perfekta mötesplatsen för diverse aktiviteter. Här promenerar, springer och cyklar folk i alla åldrar. I parken finns andra sevärdheter som Valencias Art and Science Museum, Oceanogrific, med en mångfald av havslevande djur som hajar och valar samt Valencias prisbelönade Bioparc, där cirka 4 000 djur lever i naturliga miljöer.
Valencias mest kända och historiska marknad är Mercado Central och här kan du köpa spanska specialiteter såväl som nötter, kött, frukt och grönt. Många restauranger i Valencia handlar sina råvaror här då de vill ha så närproducerade produkter som möjligt till sina traditionella maträtter. De andra marknaderna som är väl värda ett besök är Mercado de Colon och Mercado de Ruzafa.
Framför Mercado Central hittar du också den gamla sidenmarknaden "La Lonja de la Seda", som är ett gotiskt världsarv från 1500-talet.
Valencia har många fantastiska områden och ett av dem som är på väg uppåt är Ruzafa. El Barrio del Carmen är ett annat, mångkulturellt och kanske det charmigaste området i centrala Valencia. Här äter man gott från världens alla hörn.
Ett av de vackraste torgen i Valencia, är Plaza de la Reina, belägen i gamla stan. Det är ett bra ställe att umgås på med många bra restauranger. Ät där spanjorerna äter för där är det oftast bäst.
Valencia har många stränder längs kusten, varav flera är orörda, här kan du sitta och njuta och kanske ta ett dopp i det vackra blå havet. Stränderna är breda och långa och det är sand.
La Malvarrosa är den populäraste stranden som ligger runt hamnområdet och delas upp i två sektioner, Playa las Arenas och Playa Cabanyal, som sträcker sig upp till Playa de Patacona. Lite längre bort ligger de andra lokala stränderna Playa de Pinedo och Playa el Saler, vilka har en golfbana i sin närhet.
Många skandinaver väljer att plugga här då Valencia har flera universitet och högskolor här.
Valencia har verkligen allt man kan önska sig!

Objektnummer

HS-000011

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy