Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

HS-001657

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
299 000 euro
Plats
Villajoyosa
Rubrik
Endast 1 strandlägenhet kvar! Klar för inflyttning.
Typ
Lägenhet
KVM
81 kvm
Terrass
ca 187 KVM
Rum
3 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Endast 1 strandlägenhet kvar! Klar för inflyttning.

Beskrivning

Den här lägenheten ligger i ett nybyggt hus som har direkt tillgång till Paraiso Beach i Villajoyosa.
Området har gemensam pool och trädgårdar och privat parkering.
Det här är den sista lägenheten som finns kvar och den är 81 m2 stor och har en enorm terrass på 187 m2. Det finns 3 rum varav 2 är sovrum och den har 2 badrum. Luftkonditionering finns i lägenheten.
Denna lägenhet har ett avundsvärt läge vid stranden och har byggts till en utmärkt standard.

Villajoyosa ligger bara 20 minuter från centrala Alicante och 30 minuter från flygplatsen.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Lägenhet

Våning / hiss

Hiss finns.

Storlek

Boarea 81 kvm.
Areauppgifter enligt säljaren.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Byggnad

Byggnadsår: 2018

Energideklaration

Energiklass: D

Exteriört

Pool: Gemensam pool
Terrass: 187 kvm.

Närområde

Allmänt om området: Villajoyosa, ligger endast 20 km norr om Alicante och har ca 30 000 invånare. Som så många andra kuststäder är detta också från början en gammal fiskeby som än idag lever på fisket men har nu vuxit till en spansk småstad.
Denna charmiga och pittoreska stad har en härlig sandstrand som slutar vid en småbåts- och fiskehamn.
?La Villa? är känt för de originella husen, målade i olika pastellfärger. Husen var tidigare fiskarbostäder och skulle fiskarna komma vilse så kunde de lätt se de färgglada husen från havet och hitta hem igen. Villajoyosa har ett antal historiska byggnader och förr fanns det ett slott med ett vakttorn som varnade för fienden. Idag kan vi se rester av väggarna som är från 1600-talet.
Det finns en vacker gotisk kyrka där porten är en ingång till den gamla stadskärnan och det finns också romerska broar.
Gamla stan i Villajoyosa har blivit utnämnt av UNESCO som världsarv p.g.a. sina karakteristiska kvarter och stränderna lär vara de vitaste på hela Costa Blancas kust.
Bergskedjan ger ett bra skydd för kalla nordanvindar så klimatet är mycket behaglig här men i juli-augusti blir det väldigt varmt.
Det finns en del vandringsleder i olika svårighetsgrad men föredrar man det lite enklare så finns flera promenadstråk att välja mellan.
I riktning mot Benidorm går Cala walk över klippor och hamnen och söderut mot Alicante går Xarco walk, över Amadoriofloden på vackra stränder och förbi vakttornet. Båda dessa leder visar på historiska sevärdheter och de tar ca 2?3 timmar i vardera riktningen.

Marknadsplatsen hittar man i den gamla delen av Villajoyosa och marknaden är en äkta spansk med humana priser.
Här finns det mesta att köpa som kläder, smycken och lädervaror är speciellt prisvärt. I hamnen hålls de traditionella fiskauktioner varje kväll när fiskarna kommer in med sin fångst. Det är ett nöje att bevittna dessa livliga auktioner där krögarna budar om de bästa fiskarna.
I Villajoyosa kan man också besöka Valor, en av Spaniens äldsta och största chokladtillverkare. Här kan man få en intressant rundvandring, provsmaka och förstås köpa Spaniens godaste choklad, Valor.
Man får under rundvandringen veta att fabriken grundades av Valeriano Lopez Lloret redan år 1881 och att den femte generationen äger den nu och driver den dygnet runt med hjälp av 300 anställda.
Kommunikation: Villajoyosa nås med bil på ca 30 minuter från Alicantes flygplats. Dessutom finns busservice och inte minst det smalspåriga tåget som förbinder Villajoyosa med Alicante i söder och Denia i norr. Här behövs ingen bil utan man klarar sig bra med kollektivtrafiken.

Avstånd

Hav: 100 meter
Golfbana: 2 kilometer
Flygplats: 40 kilometer
Strand: 100 meter

Objektnummer

HS-001657

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy