Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

JF

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
270 000 euro
Plats
Alicante stad
Rubrik
Hörnlägenhet med ostörd vy över Alicantes stadskärna
Typ
Lägenhet
KVM
119.5 kvm
Tomt
ca 0 KVM
Rum
5 rum, varav 4 sovrum. 2 badrum.

Ansvarig säljare

Henrik Frankenberg
Ansvarig säljare

Hörnlägenhet med ostörd vy över Alicantes stadskärna

Välkommen till denna bostad belägen på mycket eftertraktad adress i Alicantes stadskärna. Med terrasser i två riktningar och båda med överblick över torg bjuder in till ostörd och solig vy. Utanför bostaden finner man all tänkbar närservice, från restauranger och kaféer till strand och färskvarumarknad.

Beskrivning

Vid första ögonkastet bemärks lägenhetens stora ytor. Detta p.g.a att bostaden innan användes som kontor. Detta syns även vid det faktum att lägenheten inte för tillfället har kök installerat men även att två utav sovrummen är sammanfogade genom borttagen separationsvägg. Möjlighet av reinstallation finns dock.
Galleriet, i anslutning till köket, har tillgång till privat ingång till hiss. Förutom denna finns också gemensam hiss i byggnaden.
A/C finns installerat i sovrum och vardagsrum.

Internt objektnummer: A277

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Lägenhet

Våning / hiss

Våning 2 av 9.
Hiss finns.

Storlek

Boarea 119.5 kvm.

Rum

5 rum, varav 4 sovrum. 2 badrum.

Byggnad

Byggnadsår: 1967

Exteriört

Beskrivning: Två terrasser i väst- östläge.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

(Suma) Fastighetsskatt - 665,74 Euro/år (inklusive sophämtning)
(Comunidad) Samfällighet - 282 Euro/kvartal

Närområde

Allmänt om området: Alicante är beläget precis invid Medelhavet och uppfyller alla förväntningar man kan ha på en spansk stad, här blandas storstadspuls med lugn natur och vackra bergsområden. Stadskärnan ligger ca 15 minuter från flygplatsen och det är enkelt att ta sig dit både med bil och kommunalt (flygbuss C6).
Här finns gott om historiska sevärdheter så som Castell de la Santa Bàrbara, Plaza de Toros och den stora saluhallen Mercado Central. Det finns också oändligt med restauranger som serverar allt från färska skaldjur och rykande het paella till enklare snabbmat. Staden är känd för sitt stora utbud av skor och skulle shoppingbehovet slå till finns allt från små mysiga butiker till större varuhus. Mitt i Alicante finns också den fina stranden Playa del Postiguet. I Alicanteområdet finns många ytterligare ständer och flera av dem tillhör Spaniens finaste. Här finns något som passar alla åldrar och behov.
Välkommen till Alicante!

Objektnummer

JF

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy