Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

OK-001762

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Alla bilder Alla bilder Planritningar Planritning Dokument Dokument Karta Karta Intresseanmälan Intresse Dela via epostTipsa
Pris
599 000 euro
Plats
New Golden Mile
Rubrik
EXKLUSIVT TOWNHOUSE - FRONTLINE BEACH
Typ
Lägenhet
KVM
203 kvm
Terrass
ca 42 KVM
Rum
4 rum, varav 3 sovrum. 3 badrum.

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

EXKLUSIVT TOWNHOUSE - FRONTLINE BEACH

VÄLDIGT MODERNT TOWNHOUSE MED 3 SOVRUM OCH 3 BADRUM SAMT ETT SUPER FINT KÖK. FRÅN TERRASSEN HAR NI EN SAGOLIK HAVSUTSIKT.

Beskrivning

Mycket exklusivt townhouse med 3 sovrum och 3 badrum som är i toppskick. Köket är väldigt modernt och från vardagsrummet kommer ni ut till den helt perfekta terrassen.

Den ligger på the New Golden mile precis vid stranden och väldigt nära till Kempinski Hotel som har väldigt bra restauranger och andra faciliteter.

Bostadsfakta

Typ

Lägenhet

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 203 kvm.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum. 3 badrum.

Exteriört

Terrass: 42 kvm.

Övrigt

Kontakta oss med dina önskemål och krav så hittar vi ditt boende åt dig!
Vi på Skandiamäklarna Costa del sol fungerar som din privata köpmäklare utan att det kostar dig något. Vi samarbetar med alla mäklarbyråer längst Costa del sol. Då vi sköter om allt från visningar till inflyttning får Ni alltid en trygg affär när Ni köper via oss. Våra fastighetsmäklare är högt utbildade och har tillsammans flera års erfarenhet av fastighetsbranschen.

Vi har det största utbudet av fastigheter på Costa del sol och finns på plats året om med lokala kontor. Vår personal talar svenska, danska, norska, engelska och spanska.

För mer information i ditt bostadssökande kontakta

costadelsol@skandiamaklarna.se

Växel: +34 654 606 432

Objektnummer

OK-001762

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy