Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

PC-110129

Alla bilder Alla bilder Planritningar Planritning Dokument Dokument Karta Karta Intresseanmälan Intresse Dela via epostTipsa
Pris
95 000 euro
Plats
Els Poblets
Rubrik
Liten lägenhet på gångavstånd till stranden i Denia
Typ
Lägenhet
KVM
40 kvm
Tomt
ca 0 KVM
Rum
2 rum, varav 1 sovrum. 1 badrum.

Liten lägenhet på gångavstånd till stranden i Els Poblets

Beskrivning

Den här lägenheten är 40 m2 och har 2 rum varav 1 sovrum med plats för en dubbelsäng och ett badrum med badkar. Vardagsrummet har plats för ett matsalsbord. Köket är öppet mot vardagsrummet. Härifrån har man utgång till en täck terrass med utsikt över de gemensamma ytorna där det finns en pool och trädgård. Fastigheten har totalrenoverats och har fönster med dubbelglas. Från lägenheten är det gångavstånd till sandstranden. Hela området är mycket trevligt och det bor många här året om. Närmsta stad är Els Poblets och det är en 20 minuter promenad dit.
Sandstrand bara 250 m., Stormarknad 100 m. och restauranger inom gångavstånd. Närmaste stad är Els Poblets, bara 20 min. gående.
Parkering och förvaring ingår.

Bostadsfakta

Typ

Lägenhet

Våning / hiss

Våning 1 av 2.
Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 40 kvm.
Areauppgifter enligt säljaren.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum. 1 badrum.

Exteriört

Pool: gemensam pool

Närområde

Allmänt om området: Denia ligger mittemellan Alicante och Valencia på norra Costa Blanca och kallas också för Marina Alta. Denia är också huvudstaden i Marina Alta och har ca 45 000 invånare vintertid. Under sommartid så femdubblas invånarantalet och ligger runt 200 000 personer.

Breda sandstränder och vackra steniga vikar kännetecknar Denia och år efter år tilldelats den ?Blå Flagg European?en prestigefylld utmärkelse.
På den norra delen ligger Las Marinas med 15 km sandstrand och hit kommer många som vill vindsurfa medan det på den södra delen finns fler steniga stränder och vikar.
Las Rotas med de närliggande Marine Reserve i Cape San Antonio är ett paradis för dykare och snorklare.

Berget Montgo och naturreservatet ligger på södra sidan av staden och tillsammans med stränderna utgör de en del av områdets största dragningskraft samt närheten till Balearerna.
Montgo har en höjd på 760 meter över havet och lockar många till området. 1987 blev det naturreservat på grund av dess flora och fauna. Olika bosättningar har hittats där från iberierna, romarna och araberna och när området blev erövrat av de kristna blev det ett län. Denia har ett arkeologiskt museum som bevarar resterna av dessa kulturer. Det har också ett intressant etnologiskt museum med kläder och kostymer från borgarklassen och arbetarna från dessa tider. Det finns också ett leksaksmuseum, med leksaker av trä, vilket var mycket uppskattat i dessa dagar.
Denia har fem närliggande 18-håls golfbanor utformade, bland annat av spanska världsklass spelaren Seve Ballesteros och José María Olazábal.
Med en medeltemperatur på 19 grader och med över 300 soldagar om året har Denia med sina grannbyar ett rykte om att vara en av världens hälsosammaste platser, ett rykte som bekräftats av the World Health Organization.

I Denia finns många fina restauranger, en med tre Michelinstjärnor och massor av tapasbarer för alla smaker. År 2015 förkunnades Denia till en kreativ stad av gastronomi av UNESCO och här finns över 300 restauranger som serverar deras specialiteter som t.ex. den berömda rödräkan eller den exceptionella "arròs a banda", eller andra kulinariska specialiteter som blandar tradition och kvalitet som "espencat" (grillade grönsaker: peppar, tomat, aubergine, lök). " (grillade grönsaker: peppar, tomat, aubergine, lök),

Vill man hälsa på grannöarna Mallorca, Ibiza eller Formentera så går det färjor dit dagligen.

Denia är en mycket vacker stad som lever året om.
Kommunikation: Denia når du lättast via motorvägen AP7 eller den vackra N 332an.

Avstånd

Hav: 250 meter
Stormarknad: 100 meter
Strand: 250 meter

Objektnummer

PC-110129

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy