Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

HG-000423

Alla bilder Alla bilder Planritningar Planritning Dokument Dokument Karta Karta Intresseanmälan Intresse Dela via epostTipsa
Pris
295 000 euro
Plats
Marbella - Benahavis
Rubrik
4 rums lägenhet i ett av de nyaste bostadsområderna av Los Arqueros!
Typ
Lägenhet
KVM
107 kvm
Terrass
ca 18 KVM
Rum
4 rum, varav 3 sovrum. 2 badrum.

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

4 rums lägenhet i ett av de nyaste bostadsområderna av Los Arqueros!

Beläget bara några minuter från Marbella, berömda Puerto Banus och den traditionella spanska staden San Pedro de Alcantara och Ronda.

Beskrivning

Lägenhet i sydvästläge i fantastisk skick med fina möbler. Ligger i ett av de nyaste bostadsområderna av Los Arqueros.

Los Eucaliptos är en av den senaste utvecklingen byggdes av Taylor Woodrow ligger i den prestigefyllda Los Arqueros Golf & Country Club. Den består av 2 och 3 sovrumslägenheter med lyxiga specifikationer men fint marmor golv. Bosch vitvaror i köket. Varje byggnad inom gemenskapen består av bara 6 lägenheter med en egen lift. En underjordisk parkeringsplats ingår och förråd finns att köpa separat.

Los Eucaliptos omges av den nya Severiano Ballesteros utformad 9-håls golfbanan och ståtar med vackra anlagda trädgårdar och 2 gemensamma pooler.

Beläget bara några minuter från Marbella, berömda Puerto Banus och den traditionella spanska staden San Pedro de Alcantara och Ronda. Los Arqueros Golf & Country Club erbjuder en kombination av spektakulära omgivande landskap, öppna ytor och enastående utsikt över Medelhavet.

Los Arqueros är mer än en urbanisering, består av en samling av enskilda ?byar? varje med sin egen unika stil. Lägenheterna och villor är spridda runt snygga gröna fairways av Sevi Ballesteros-designade 18-hålsbanan. Stora terrasser, trädgårdar och pooler är bara några av fördelarna inom varje. Oavsett din smak eller krav, dina behov kommer att uppfyllas med uppmärksamhet på detaljer.

Los Arqueros Golf & Country Club, ger som namnet antyder, mer än en utmanande bana med fantastisk omgivning. Andra Fantastiska faciliteter, såsom tennis, paddel & squash, gym, driving range, Pro shop, restaurang / bar och fantastisk lounge för medlemmar. Dessutom är byn Los Arqueros Shopping i konstruktion med livsmedelsbutiker och många andra butiker, kaféer och barer som planerat.

Bostadsfakta

Typ

Lägenhet

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 107 kvm.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum. 2 badrum.

Exteriört

Terrass: 18 kvm.

Övrigt

Kontakta oss med dina önskemål och krav så hittar vi ditt boende åt dig!
Vi på Skandiamäklarna Costa del sol fungerar som din privata köpmäklare utan att det kostar dig något. Vi samarbetar med alla mäklarbyråer längst Costa del sol. Då vi sköter om allt från visningar till inflyttning får Ni alltid en trygg affär när Ni köper via oss. Våra fastighetsmäklare är högt utbildade och har tillsammans flera års erfarenhet av fastighetsbranschen.

Vi har det största utbudet av fastigheter på Costa del sol och finns på plats året om med lokala kontor. Vår personal talar svenska, danska, norska, engelska och spanska.

För mer information i ditt bostadssökande kontakta

costadelsol@skandiamaklarna.se

Växel: +34 654 606 432

Objektnummer

HG-000423

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy