Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

NM-000394

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Alla bilder Alla bilder Planritningar Planritning Dokument Dokument Karta Karta Intresseanmälan Intresse Dela via epostTipsa
Pris
630 000 euro
Plats
Marbella- Nueva Andalucia
Rubrik
Fantastisk lägenhet med havsutsikt i Nueva Andalucia
Typ
Lägenhet
KVM
118 kvm
Terrass
ca 131 KVM
Rum
3 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Ansvarig säljare

Norma Magnusson
Ansvarig säljare

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fantastisk lägenhet med havsutsikt i Nueva Andalucia!

Denna otroligt vackra och moderna lägenhet är belägen i Nueva Andalucia, består av 2 sovrum, 2 badrum och har en panoramautsikt över berg och hav.

Beskrivning

En helt fantastisk lägenhet med sydvästläge i Los Arrayanes med panoramautsikt över Nueva Andalucia, bergen och Medelhavet. Lägenheten har två sovrum, två badrum och en väldigt rymlig terrass (70m2). Denna moderna lägenhet har även bekvämligheter som elektriska persienner, AC och golvvärme i badrummen. Det exklusiva och trygga området erbjuder även en fantastiskt vacker trädgård, gym, bastu samt två pooler, varav en är en uppvärmd inomhuspool. Det finns en parkering tillhörande lägenheten i garaget. Området och lägenheten är av hög kvalité och helt enkelt ett måste att se!

Bostadsfakta

Typ

Lägenhet

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 118 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Exteriört

Terrass: 131 kvm.

Övrigt

Kontakta oss med dina önskemål och krav så hittar vi ditt boende åt dig! 
Vi på Skandiamäklarna Costa del sol fungerar som din privata köpmäklare utan att det kostar dig något. Vi samarbetar med alla mäklarbyråer längst Costa del sol. Då vi sköter om allt från visningar till inflyttning får Ni alltid en trygg affär när Ni köper via oss. Våra fastighetsmäklare är högt utbildade och har tillsammans flera års erfarenhet av fastighetsbranschen. 

Vi har det största utbudet av fastigheter på Costa del sol och finns på plats året om med lokala kontor. Vår personal talar svenska, danska, norska, engelska och spanska. 

För mer information i ditt bostadssökande kontakta 

costadelsol@skandiamaklarna.se

Objektnummer

NM-000394

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy