Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.
Alla bilder Alla bilder Planritningar Planritning Dokument Dokument Karta Karta Intresseanmälan Intresse Dela via epostTipsa
Pris
525 000 euro
Plats
Marbella- Nueva Andalucia
Typ
Lägenhet
KVM
113 kvm
Terrass
ca 28 KVM
Rum
3 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Ansvarig säljare

Nicklas Johansson
Ansvarig säljare

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fantastisk takvåning med havsutsikt - bästa läge i Nueva Andalucia

Beläget i ett av Nueva Andalucias mest eftertraktade områden, Andalucia Garden Club. En sydvänd takvåning med stor terrass och havsutsikt!

Beskrivning

En ljus och öppen lägenhet med unikt läge i Andalucia Garden Club. Lägenheten, som ligger högst beläget i komplexet, erbjuder ett härligt ljusinsläpp, välplanerad planlösning och en öppen vy över området, havet och kusten. Härifrån har du endast 5 minuter gångavstånd till stranden!

Lägenheten innefattar ett stort, fullt utrustat kök med öppning mot vardagsrummet. Två stora sovrum med inbyggda garderober och två badrum. Från vardagsrummet har man utgång till en stor terrass med soligt läge och plats för både matgrupp och loungedel.

Området är byggt i typisk andalusisk stil med vita, låga hus och stora grönområden. Poolområdet är ett av de större i området. Komplexet har 24h vakt och parkering.
Utanför området finns flertalet restauranger, butiker och affärer och Centro Plaza ligger bara 100 meter från komplexet med alla faciliteter som bank, gym, supermarket, klädaffärer och restauranger.

Måste ses!

Länkar

Helikoptervy

Bostadsfakta

Typ

Lägenhet

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 113 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Exteriört

Terrass: 28 kvm.

Övrigt

Kontakta oss med dina önskemål och krav så hittar vi ditt boende åt dig!
Vi på Skandiamäklarna Costa del sol fungerar som din privata köpmäklare utan att det kostar dig något. Vi samarbetar med alla mäklarbyråer längst Costa del sol. Då vi sköter om allt från visningar till inflyttning får Ni alltid en trygg affär när Ni köper via oss. Våra fastighetsmäklare är högt utbildade och har tillsammans flera års erfarenhet av fastighetsbranschen.

Vi har det största utbudet av fastigheter på Costa del sol och finns på plats året om med lokala kontor. Vår personal talar svenska, danska, norska, engelska och spanska.

För mer information i ditt bostadssökande kontakta

costadelsol@skandiamaklarna.se

Avstånd

Hav: 600 meter
Golfbana: 2 kilometer
Köpcenter: 200 meter
Stormarknad: 200 meter
Centrum: 200 meter
Pool: 0 meter
Strand: 600 meter

Objektnummer

NJ-000387

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

HitCounter