Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Riksdalergatan 39, Vidingsjö, Linköping
Typ
Villa
KVM
129.0 kvm, biarea 129.0 kvm
Tomt
611 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

En fantastiskt hus med obegränsade möjligheter i omåttligt populära Vidingsjö.

Välkommen till detta otroligt fina kedjehus med stil och fräschör. Huset ligger med ett attraktiv läge i populära Vidingsjö och är ett hem för er som uppskattar att bara få flytta in och börja trivas!

Huset, som är mycket väl omhändertaget och smakfullt renoverat över tid, erbjuder en trevlig planlösning med ett entréplan som har stora sociala ytor med ett fantastiskt sällskapsrum med stora fönsterpartier ut mot trädgården. Det tillsammans med ett rymligt socialt snyggt kök i vitt och den genomtänkta planlösningen, kvalar huset rakt in på topplistan. På entréplan finns även tre sovrum, ett smakfullt badrum, förråd samt en gäst wc.

Huset bjuder på god förvaring, i källaren finns gott om förråd och rum med plats för det mesta. Här finns två riktigt bra sovrum/gästrum, till det lägger vi till en stor praktisk tvättstuga samt ett unikt relaxrum med dusch och sten/ångbastu.

Många stora tunga renoveringar är även gjorda så som tak, fönster och dränering samtliga från 2006-2008.

Trädgården är behändig med gott om plats för bus och lek. Här finns en stor uteplats under tak, en gigantisk helt insynsskyddad uteplats innehållandes spabad och ovanmarkspool samt den välskötta trädgården ut mot allmänning. Baksidan vetter i soligt läge med sol från morgon till eftermiddag. På framsidan finns en behändig gräsmatta samt ett dubbelgarage. På den nyanlagda garageuppfarten finns även plats för ytterligare bilar.

Husets läge är optimalt, ett lugnt och barnvänligt område nära till såväl förskola som skola. På nära avstånd ligger även bra bussförbindelser, mindre mataffär samt större mataffärer, systembolag och annat i Ekholmens Centrum. En promenad från huset finns Vidingsjös rekreationsområde med fina motions- och skidspår. Cykelavstånd till Linköpings city, US och SAAB.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy