Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Fårullsvägen 1, Tokarp, Linköping
Typ
Villa
KVM
156.0 kvm, biarea 85.0 kvm
Tomt
984 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Rymligt hus i 70-talstil med naturnära, familjevänligt och attraktivt hörnläge

Varmt välkommen till Fårullsvägen 1 och detta hemtrevliga hus i 70-talsastil i fint skick som går utmärkt att flytta in i som det är. Det är sällan man ser bostäder som är så välplanerade som denna.

Det första som möter dig i huset är den stora och inbjudande hallen med inbyggda garderober, goda avhängningsmöjligheter och bra förvaringsmöjligheter. Vidare finns ett stort, socialt och trevligt kök med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, köksö, stora fönster och gott om plats för matbord och stolar. Huset har fyra sovrum, två badrum och ett rymligt, lättmöblerat och socialt vardagsrum med stora fönster, härliga umgängesytor och gott om plats för soffa och matgrupp. Det ena badrummet är trevligt och fräscht med dusch, vägghängd wc, handfat och glasvägg. Det andra är stort, fint och fräscht med vägghängd wc och badkar.

Huset står på en välskött, härlig och stor trädgårdstomt med fruktträd, välskött gräsmatta och en vacker häck som skyddar mot insyn. Här finns också ett ett garage med goda förvaringsmöjligheter och verkstadsdel. Dessutom finns ett ljudisolerat musikrum i garaget, perfekt att spela både trummor och hög musik utan att störa grannar eller familjemedlemmar. Denna bostad har även en takbeklädd, trevlig och stor altan med trädäck i söderläge samt en ljus och takbeklädd balkong med trätrall.

En solanläggning som kan användas för att driva kyl/frys, tv, dator, lampor, mikro, elverktyg mm, vilket ger en hel del energibesparing har installerats på balkongen. Det är ett sk "off gridsystem", dvs inte inkopplat för elförsäljning., utan är tänkt som ett nödsystem med batteribackup.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Tokarps hjärta. Kärna skola och Tokarpsskolan ligger inom gångavstånd och flygvapenmuseum finns en promenad bort. Dessutom har man Kärna Mosse naturreservat en bit bort från bostaden. Bra kommunikationer till Linköping, bussgata precis runt hörnet.
Varmt välkommen till Fårullsvägen!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy