Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Hakegränd 9, Spånga Bromsten, Stockholm
Typ
Villa
KVM
89.0 kvm, biarea 65.0 kvm
Tomt
884 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

TÄNK TOMT! BYGG ERT DRÖMHUS

TÄNK TOMT! BYGG ERT DRÖMHUS.
I Bromstens lummiga villakvarter finner ni denna soliga tomt med möjlighet att bygga ert drömboende på en tomt om totalt 884 kvm. Idag står det ett äldre hus från 1909 på Hakegränd 9 om ca 89+65 kvm. Kanske vill ni totalrenovera huset eller riva och börja om på nytt.

-El och vatten/avlopp finns indraget i huset dock är dom nya El och Vatten/Avloppledningar dragna till tomtgränsen och ska kopplas på till det nya ledningarna.

Beskrivning: Befintliga huset har 3 sovrum samt ett vardagsrum. Badrum med kaklade väggar och klinkergolv med plats för tvättmaskin. Kök med matplats. Källaren har förrådsutrymmen, tvättstuga och pannrum.

Besiktning av huset kommer inte utfärdas då det behövs en totalrenovering eller riva och bygga nytt. Huset kommer att säljas i befintligskick.

BYGGRÄTT:
Gällande detaljplan eller områdesbestämmelse:
För hela planområdet gäller detaljplan (stadsplan) Pl 4375C, fastställd 1960-01-15. Detaljplanen anger kvartersmark för bostadsändamål (småhus). Fristående bostadshus, för högst två bostadslägenheter, får uppföras till en areal av högst 120 m2. Bostadshus får uppföras i två våningar med byggnadshöjd om max 7,5 meter. Detaljplanen anger en minsta tomtstorlek om 600 m2 . Med prickar betecknat område får icke bebyggas. Detaljplanen medger att ett eller flera bostadshus får uppföras inom planområdet. Detaljplanen har ingen genomförandetid kvar. Det berörda området av Bromsten 8:1 är enligt gällande detaljplan kvartersmark för bostadsändamål som ska ingå i kvarteret Maria. Enligt planbeskrivning: Ändring av detaljplan för fastigheten Bromsten 8:13 m fl i stadsdelen Bromsten, ÄDp 2017-00215.

Se bilagd Stadsplanbestämmelse. Frågor angående byggrätten mailas till: stadsbyggnadsexpeditionen.sbk@stockholm.se

Övrigt: Stadsdelen Bromsten är ett levande och med många familjer och barn i olika åldrar. I Facebook-gruppen (Bromstensungar) kan föräldrar med barn i Bromsten hitta varandra, nya kompisar samt få tips om vilka lekplatser och annat skoj som händer och finns i närområdet. Vi har uppskattat det lugna läget med närheten till skola och förkola. För träning finns Bromstens IP med fin gräsplan i närområdet och Spånga IP med ute-gym. Veckans storhandling och shopping gör man lättast vid Bromma Blocks, Vällingby Centrum, Barkarby handelsplats eller i Mall of Scandinavia.

LITE OM NÄROMRÅDET:
- I Spånga bor man barnvänligt med naturen runt knuten, här finns lekvänliga skogsområden samt stora ängar med plats för barnens lek.
- På andra sidan Spångavägen finns Spånga IP. På Spånga IP kan man under sommartid spela basket eller ta några löpvarv på den fina rundbanan som har allvädersbeläggning. Vintertid kan man sätta på sig skridskorna och utnyttja idrottsplatsens tider för allmänheten.
På Spånga IP finns ishall, konstfrusen isbana för allmänheten om 1 000 kvm. och konstfrusen bandybana om 8 000 kvm, fotbollshall, fotbollsplaner (en gräs- och en grusplan båda med elvamannakapacitet), en liten streetbasketplan, cricketplan samt friidrottsbanor.
- På kort promenadavstånd finns påkostade Bromstens IP som helrenoverades 2014, här finns både ny konstgräsplan och en gräsplan med löparspår runt om.
- Under soliga sommardagar är Nälstabadet ett populärt utflyktsmål. Badet med flera utomhuspooler, minigolfbana, lekplats och kafé håller öppet hela sommaren.
- Är du intresserad av att träna på gym? På Spånga Torg finns ett populärt Puls & Träningsgym och på Kronofogdevägen finns ett Fitness 24 Seven... ett uppskattat gym med maximal flexibilitet!
- På Spånga Torg finns bl.a. matbutiker, flera restauranger, konditori, banker, järnhandel, vårdcentral, barnavårdscentral, tandläkare, apotek, bibliotek och två mycket uppskattade specialbutiker: Dennis kött samt Åsa's Fisk . Här finns även torgförsäljning sommartid och julmarknad i december. På torget ligger även SkandiaMäklarnas butik, välkommen in för ett samtal och en kopp kaffe!
- Vill du läsa mer om Bromstensstaden som är på väg att byggas upp så hittar du information här: https://vaxer.stockholm/omraden/bromstensstaden/

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy