Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Nåttarövägen 15, Krokhöjden, Nacka
Typ
Villa
KVM
135.0 kvm, biarea 117.0 kvm
Tomt
688 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Unik möjlighet att förvärva en oslipad diamant i populärt område.

Varmt välkomna till populära Nåttarövägen.

Högt beläget med en mycket lummig och barnvänlig trädgård, fri från insyn hittar ni denna stora och charmiga villa. Ni välkomnas in via källarplan där trappan direkt leder er upp till övre plan. På övre plan möts ni av stora sociala ytor med plats för hela familjen. Från köket tar ni er ut till den soliga altanen och mysiga trädgården. Den rymliga matplatsen ligger i öppen planlösning mot vardagsrum vilket skapar både öppenhet och samhörighet på ett väldigt smakfullt sätt. Vardagsrummet har ett härligt ljusinsläpp och här finns en ljuvligt och kostnadseffektiv braskamin. På övre plan finns även tre rymliga sovrum varav det ena har utgång till altanen. Här finns också tvättstuga och ett dubbelbadrum med två toaletter och separat dusch/badkar. På källarplan finns det ett stort allrum (gillestuga) med fönster som ger möjligheten för den stora familjen addera ett sovrum, tv-rum eller gästrum. Här finns också ett motionsrum som med fördel kan användas som hemmagym eller lekplats för barnen. Ytan är stor nog att rymma en mindre bandyplan eller ett parti rundpingis med grannfamiljen. Här finns också gott om förvaringsmöjligheter samt wc och dusch. Garaget ligger i huset med direktaccess in i bostaden. Förutom bil finns här gott om plats till antingen förvaring eller varför inte en egen snickeriverkstad. Den rymliga uppfarten till garaget ger parkeringsplats både för familjen och för gäster.

Huset är genomgående av äldre karaktär och har renoveringsbehov. Här finns en unik möjlighet och goda förutsättningar för den händiga att utifrån sina egna förutsättningar, drömmar och mål skapa sin alldeles egna pärla i ett populärt och omtyckt område.

Nåttarövägen är en lugn återvändsgata och vid vändplan passerar få bilar. I området används de lugna vägarna till lek och cykling av barnen. Här bor man i vacker natur nära stilla promenadstråk, perfekta motionsslingor med eljus, stärkande utegym, flera lekplatser och fotbollsplan. Vill man ta ett svalkande dopp finns tre närbelägna sjöar, "Glasan", "Trollsjön" och Myrsjön. Här har man nära till bussar med bra turtäthet och ett par minuters promenad till flera förskolor. Det är även gångavstånd till populära Myrsjöskolan. Behöver man uppsöka mataffär, tandläkare, BVC eller annan service tar man bara en promenad på ca 5-10 minuter ner till Orminge centrum som erbjuder det mesta.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy