Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Ånhammarsvägen 10, Älvsjö - Örby Slott, Älvsjö
Typ
Kedjehus
KVM
131.0 kvm
Avgift
4 330 SEK / mån
Rum
5 rum

Unikt tillfälle att förvärva detta kedjehus som sällan är till salu!

Välkommen till Ånhammarsvägen 10!

Planlösningen är mycket tilltalande och fördelar sig över två plan med generösa sällskapsytor på entréplan och helkaklade badrum på varje våning. I köket finns påkostade detaljer samt plats för 6-8 personer. Fyra trivsamma sovrum på övervåningen. Bostaden håller genomgående hög standard och de väl tilltagna fönsterpartierna vetter åt två olika väderstreck och ljusinsläppet är påtagligt! En unik chans för dig med höga krav och som efterfrågar en förenings alla fördelar i ett mycket trivsamt och välplanerat hem!

Parkering finns på framsidan med plats för två bilar och eget förråd på baksidan. Carporten är omgjord till ett stort praktiskt förråd. Men går att göra om till en carport igen om så önskas.


Ett stenkast bort har du vackra Örby Slottspark som inbjuder till avkopplande promenader i den mysiga naturen. Folkets hus som erbjuder dans och liveföreställningar. Med bil tar du dig in till Stockholm City på under 15 minuter. Från bostaden är det ca 2 km till Älvsjö Centrum och pendeltåget samt ett stort utbud av service såsom mataffärer, SATS, restauranger, bageri, Älvsjömässan, m.m. I närheten finns flertalet promenad- och löparstråk samt cykelvägar. Årsta golf ligger gångavstånd från bostaden.
Mysiga Årsta ligger inte långt från bostaden som erbjuder bra kommunikationer samt trendiga härliga restauranger och kultur.

Här bor du mitt i villa idyllen men omringad av bra kommunikationer.


Varmt välkomna på visning!
Välkommen hem!

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

5 varav 4 Sovrum

Max antal sovrum

5

Boarea (BOA)

131 kvm

Gatuadress

Ånhammarsvägen 10

Ort

Älvsjö

Kommun

Stockholm

Lägenhetsnummer BRF

5

Markägare

Marken är tomträtt

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Kedjehus

Rumsbeskrivning

Hall
Välkomnade hall med goda förvaringsmöjligheter. Golv med golvvärme.

Badrum
Stort badrum med golvvärme. Badkar, tvättmaskin, torktumlare, kommod och spegel. Vädringsfönster finns.

Kök
Påkostad kök med exklusiva tillval. Svarta köksluckor. All tänkbar maskinell utrustning som kyl, frys, diskmaskin, ugn, mikro och spis finns.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier som ger ett magiskt ljusinsläpp. Plats för soffgrupp. matgrupp samt annat möblemang.

Altan
Ut från vardagsrummet kommer ni till baksidan. Här har ni en stor altan med plats för både matgrupp och loungegrupp. Stor trädgård där det finns plats för studsmatta och lekstuga. Allt i ett härligt sydvästläge! Två markiser finns. Perfekt för de varmaste dagarna.

Sovrum 1
Master bedroom. Ekparkettgolv och inbyggda garderober. Plats för dubbelsäng samt andra sovrumsmöblemang.

Sovrum 2
Två fönster vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Idag omgjord till en stor Walk-in-closet. Plats för säng, skrivbord och annat tänkbart möblemang. Inbyggda garderober.

Sovrum 3
Används idag som kontor/gästrum. Plats för dubbelsäng och förvaring.

Sovrum 4
Idag är detta rum ett biorum. Perfekt sovrum. Plats för säng, skrivbord samt andra sovrumsmöblemang. Hörnfönster som ger ett härligt ljusinsläpp.

Badrum
WC, dusch, spegel, kommod och handdukstork. Golvvärme finns.

Förråd ute
Stort förråd i carporten. Plats för gräsklippare och allt som man kan tänkas behövas.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Äppelängen

Brf bildades

2008

Byggnader

Byggår

2010

Ekonomi

Månadsavgift

4 330 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

Vattentillägg - 164kr/mån

Andelstal kommentar

Andelstal: 0,0769200
Andel av årsavgift: 7,69231%
Andelsprocent kapital: 0,00000%

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Årlig elförbrukning

14 408 kWh/år

Hushållsel

1 100 SEK/månad

Försäkringskostnad

235 SEK/månad

Summa driftkostnad

1 335 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Dokument (pdf)

Planlösningar Äppelängen Årsredovisning Äppelängen Stadgar Energideklaration Brf Äppelängen 2020 Fast och lös egendom Undersökningsplikt
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy