Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Knektgatan 1A, Klockartorpet, Västerås
Typ
Radhus
KVM
85.0 kvm, biarea 42.0 kvm
Tomt
0 kvm
Rum
3 rum

Gavelradhus med stor & insynsskyddad uteplats på barnvänlig adress!

- Gavelradhus, insynsskyddad tomt, nyligen renoverat, bastu, öppen spis, stabil förening, parkering ingår -

Välkommen till detta radhus upplåten som bostadsrätt där det bara är att flytta in! Här har du det bästa läget på gaveln med stor insynsskyddad tomt bestående av grönytor samt trall med plats för loungegrupp och matgrupp. Genomgående toppskick i tre plan (85 kvm + 42 kvm) med inredd källare. Eftertraktad och barnvänlig adress med närhet till city.

På Entréplan hittar du hallen med goda avhängningsmöjligheter, socialt vardagsrum med behagliga färgval, öppen spis och plats för soffa. Med ingång från vardagsrummet har du köket som består av mörka skåpluckor, marmorerad bänkskiva, kakel ovan köksbänk, bra förvaringsmöjligheter och goda arbetsytor. Här har du även plats för en matgrupp av den större modellen så att hela familjen med vänner får plats. Plan två erbjuder 2 mycket fina sovrum, inbjudande klädkammare, öppen yta med plats för kontorsutrustning samt ett modernt och renoverat badrum med dusch, två handfat samt toalett. Källarplan erbjuder ett rum som kan användas som kontor, gästrum eller biorum samt tvättstuga med groventré och ett renoverat badrum med dusch, toalett, handfat och en tilltalande bastu. Detta är helt enkelt ett fantastiskt radhus med ett mycket trivsamt läge i området!

Sommarro är en välskött, stabil och lågt belånad förening med mycket god ekonomi och låga avgifter. Här ingår både uppvärmning och varmvatten samt 2 parkeringskort för fritt nyttjande av föreningens parkeringar, ingen kö till garage.
Knektgatan ligger i ett mycket populärt och barnvänligt område på Klockartorpet nära affärer, förskolor, E18 och kommunikationer.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy