Länk kopierad!
Bilder
BesiktigadBesiktigad

Visningar

sön 11 dec 13:15 - 14:00
Öppen visning - välkommen!

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 695 000 SEK / Utgångspris
Adress
Skogsfruvägen 14, Strängnäs domkyrkodistrikt, Strängnäs
Typ
Villa
KVM
138.0 kvm, biarea 6.0 kvm
Tomt
387 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Modern familjevilla!

Välkommen till en modern familjevilla i centralt läge! Öppen planlösning mellan kök & vardagsrum med utgång till omgivande altandäck. 5 sovrum, dubbla badrum & genomgående parkettgolv. Energieffektivt hus med vattenburen golvvärme i båda våningsplanen med individuella reglage i varje rum. FTX-ventilation och Fjärrvärme. Carport med anslutande isolerat förråd. Fiber. Plan och lättskött tomt med 2 st. altandäck. Centralt och lugnt läge med några få minuters promenadavstånd till både centrum och resecentrum. Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Entréplan
Entréhall inredd med klinkergolv öppnar upp till kök & vardagsrum i stilren öppen planlösning. Charmigt kök med spotlights i taket och en köksö som avgränsar köket gentemot vardagsrummet. Vita skåpluckor ackompanjerat utav vitt kakel. Generösa bänkytor och förvaringsmöjligheter. Utrustning: Kyl och frys ifrån 2022, induktionshäll, inbyggnadsugn och inbyggnadsmikro. Köksfläkt. Diskmaskin.

Vardagsrumsdelen är möblerbar med både soffgrupp och matgrupp. Via två separata glasdörrar nås husets altandäck. Flera fönster skapar en härlig ljussättning.

Fräscht badrum inrett med grånyanserat klinkergolv och vitt kakel. Vädringsfönster, handfat i kommod & wc. Praktiska vikbara glasduschväggar och golvvärme.

Jämte entréhallen finns ett sovrum inrett med parkettgolv och vitmålade väggar. Sovrummet kan även nyttjas som hemmakontor eller liknande.

Groventré med klinkergolv, arbetsbänk och tvätt-ho. Goda förvaringsmöjligheter och tvättmaskin/torktumlare.

Övre plan
Smakfull trappa leder upp till övre plan. I trapphuset finns flera fönster placerade som skapar ett trivsamt ljusflöde. Fönsternischer i marmor skapar karaktär. På övre plan återfinns 4 sovrum, allrum och härligt badrum. Master bedroom är möblerbart med dubbelsäng och här finns även flertalet väggfasta garderober. Viss sjöglimt ifrån fönster. Övriga 3 sovrum är möblerbara med enkelsäng, skrivbord och garderob. Samtliga sovrum är inredda med parkettgolv och vitmålade väggar. Allrummet är möblerbart med mindre soffgrupp och skrivbord. Skjutdörrsgarderober skapar praktisk förvaring. Via glasdörr ges access till balkong i söderläge.

Tilltalande badrum inrett med kakel, klinker och behaglig golvvärme. Vädringsfönster, handfat i kommod & wc. Badkar och spegelskåp.

Dokument (pdf)

Planlösningar Besiktningsprotokoll Frågelista Energideklaration

Länkar

Film

Allmän information

Pris

4 695 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

7 varav 5 Sovrum

Tomtareal/mark

387 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

138 kvm

Biarea (BIA)

6 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Skogsfruvägen 14

Ort

Strängnäs

Kommun

Strängnäs

Taxeringsår

2021

Värdeår

2015

Taxeringsvärde byggnad

2 383 000 SEK

Taxeringsvärde mark

1 096 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

3 479 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

STRÄNGNÄS FÅGELFÄNGAREN 1

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

2015

Typ av byggnad

2-plan

Typ av ventilation

Mekanisk från- och tilluft med värmeåtervinning (FTX)

Fönster

3- glas isolerfönster

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Plåt

Grund

Platta på mark.

Typ av uppvärmning

Fjärrvärme.

Stomme

Trä

Fasadtyp

Träpanel

TV/Internet beskrivning

Fiber

Uteplatsbeskrivning

Altandäck i söderläge och altandäck i österläge.

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Uppvärmning

14 501 SEK/år

Årlig elförbrukning

9 847 kWh/år

Elkostnad

10 844 SEK/år

Försäkringskostnad

4 481 SEK/år

VA/Renhållning/Väg

5 019 SEK/år

Summa driftkostnad

34 845 SEK/år

Antal personer i hushållet

3

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Carport med tillhörande förråd.

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Strängnäs 3:1,del Av,vallbyvägen, Detaljplan (Beslutsdatum: 20091026, Registreringsdatum: 20100520)

Inteckning

Inteckningar

2

Totalt belopp

3 060 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta