Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 995 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Västervångsgatan 11, Burlöv, Arlöv
Typ
Villa
KVM
123.0 kvm
Tomt
525 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Charmig 1,5 plansvilla på attraktivt läge med trädgård i söder

Hjärtligt välkomna till denna charmiga villa belägen i familjevänligt område i trevliga Burlöv! Här erbjuds tilltalande planlösning, väldisponerade ytor med fem rum och en trädgård i fantastiskt söderläge. Ett välkomnande hem som med sina 123 kvadratmeter möjliggör goda ytor att trivas i!

Huset har genomgående och större fönsterpartier som bjuder in ett härligt ljusflöde och utöver charm erbjuds goda förvaringsutrymmen. Huset är smart planerad för att nyttja varje kvadratmeter och att huset dessutom har ett garage och förråd skadar knappast heller! Intill finns uppställningsplats för ytterligare två bilar.

På entréplan välkomnas vi av ett klassiskt kök med anslutning till matsal och tvättstuga. Två sovrum, helkaklat badrum och via vardagsrum når man trevligt och rymligt uterum som automatiskt blir en extra social yta. En trappa upp finns toalett och två generösa sovrum, båda med platsbyggd förvaring. Allrummet är en öppen sällskapsyta men kan för den som vill göras om till arbetsrum eller mindre sovrum. Ombonad trädgård ger ytterligare mervärde och bjuder in till spring och lek, grönska och det mysiga trädäcket ger plats för utemöbler och härligt umgänge.

Driftkostnader för 8 personer.

Arlöv ligger på utmärkt pendlingsläge med goda kommunikationer med såväl buss, tåg som bil. Här finns även en cykelbana till Malmö/Lund och Lomma. Man promenerar snabbt och lätt till busshållplatser och tågstation. Gång-/cykelavstånd till Sockerbitstorget/centrum och all tänkbar service. Närhet till Burlöv Center som erbjuder allt du behöver inom shopping och Burlövsbadet finns förutom bad ett omtyckt gym.

Rumsbeskrivning

Hall
Från ytterdörren välkomnas du hem till denna trivsamma familjevilla i en hall som erbjuder smakfullt laminatgolv, vitmålade väggar och goda förvaringsutrymmen som klädhängare och gedigen klädkammare.

Vardagsrum
Med anslutning från hallen finner man vardagsrummet i generös storlek med stora fönsterpartier som ger ett härligt och rikligt ljusinsläpp. Vitmålade väggar, modern interiör och på golvet vilar ett fint parkettgolv med utgång till det mysiga uterummet. I vardagsrummet ryms både soff-och matsalsgrupp för sociala sammanhang.

Kök
Stilrent kök i sober kulör med gott om arbetsytor och förvaring för alla köksredskap. Vitmålade väggar, enhetligt laminatgolv från hall och stora fönsterpartier gör att det känns öppet och fräscht. Köket är försett med spisfläkt, spis med häll, kyl/frys, dubbel diskho och diskmaskin. Här finns även en social och härlig matplats med utgång till uterum, där man enkelt får plats med en matgrupp för familjen.

Tvättstuga
Utrustat med tvättmaskin, torktumlare och tvättho. Klinkergolv.

Uterum
Generöst och härligt uterum om 32 kvm med plats för större möblemang och rogivande stunder som blir en extra yta social yta. Klinkergolv.

Sovrum
Sovrum 1 (bv): Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, nattduksbord och förvaringsutrymmen. Vitmålade väggar, parkettgolv (2015) och spotlights i tak (2019).

Sovrum 2 (bv): Här når man ett mindre sovrum som erbjuder tillräckligt med förvaring och sovplats. Möjlighet att nyttjas som arbets-, barn eller gästrum. Vitmålade väggar, parkettgolv (2015) och spotlights i tak (2019).

Sovrum 3 (ov): Gedigen storlek med plats för dubbelsäng och annat möblemang. Platsbyggd garderob i vinkel, vitmålade väggar, parkettgolv (2015) och spotlights i tak (2019).

Sovrum 4 (ov): Här kombineras ett fint ljusinsläpp, härlig rymd och god förvaring med platsbyggd garderob. Vitmålade väggar, parkettgolv (2015) och spotlights i tak (2019).

Allrum
Praktisk och social plats med trevligt ljusinsläpp. En yta som med fördel kan göras om till ett mindre arbetsrum, walk-in-closet eller barnrum.

Badrum
Helkaklat badrum (bv) i modern interiör (2013). Utrustat med WC, vask med kommod och dusch.

Helkaklat badrum (ov) i ljusa kulörer. Försett med WC och vask med utrymme för badkar.

Trädgård
Stor och härlig trädgård som är insynsskyddad i ett perfekt söderläge. Nuvarande ägare har lagt till ett trädäck samt lagt till stenplattor (2022).

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration 2019-2029

Länkar

Film

Allmän information

Pris

4 995 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

5 varav 4 Sovrum

Tomtareal/mark

525 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

123 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Västervångsgatan 11

Ort

Arlöv

Kommun

Burlöv

Taxeringsår

2021

Värdeår

1964

Taxeringsvärde byggnad

1 436 000 SEK

Taxeringsvärde mark

1 003 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

2 439 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

BURLÖV TÅGARP 15:74

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1964

Typ av ventilation

Självdrag

Fönster

3-glas isolerrutor i huvudsak samt 2-glas kopplat och 2+1 glas isoler

Utvändiga plåtarbeten

Plåt

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Takpannor

Grund

Krypgrund med mellanbjälklag av betong

Typ av uppvärmning

Fjärrvärme

Stomme

Lättbetong

Fasadtyp

Tegel, putsad lättbetong, träpanel och plåt

Bjälklag

Betong/Trä

TV/Internet beskrivning

Fiber via Telenor.

Fel och brister

Spricka i fönster i uterum.

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

8 415 SEK/år

Uppvärmning

48 063 SEK/år

Renhållning

2 640 SEK/år

Årlig elförbrukning

6 321 kWh/år

Elkostnad

14 848 SEK/år

Försäkringskostnad

5 000 SEK/år

Försäkringsinformation

Folksam

Summa driftkostnad

78 966 SEK/år

Antal personer i hushållet

8

Fastighetsskatt/-avgift

8 874 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Fjärddstyrd garageport, anläggning marksten carport samt uppställningsplats för två bilar.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd 9/1 2019

Energiprestanda, primärenergital

178 kWh/m²

Energiklass

F

Besiktningsman

Christian Jirefjord

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Tornsvalan, Tomtindelning (Beslutsdatum: 19630911)

Planer och bestämmelser

Stadsplan (Beslutsdatum: 19630123)

Inteckning

Inteckningar

13

Totalt belopp

3 127 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl