Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Vetevägen 96, Hovsta, Örebro
Typ
Villa
KVM
125.0 kvm
Tomt
302 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Fristående villa i familjevänliga Hovsta!

Varmt välkomna till Vetevägen 96 och denna fristående villa i familjevänliga Hovsta!

Ni välkomnas till ett oerhört praktiskt boende om 125 kvm fördelat över 5 ROK, med en mysig trädgårdstomt om 302 välplanerade kvadratmeter. Välkomnande hall som rymmer gott om förvaring. Vidare leds vi in in det rymliga vardagsrummet med en stämningsfull braskamin att nyttja för både mysfaktorn och ekonomin. Praktiskt med ett sovrum i entréplan, men kan likväl användas som ett lekrum/kontor. Köket välutrustat med alla bekvämligheter man kan tänkas och naturligtvis utgång till den inglasade altanen med frihet att nyttja större delen av året. Innan vi beger oss upp en våning tittar vi snabbt förbi det smakfulla badrummet som renoverats 2015, därtill en tvättstuga placerad intill entrén.

Övre plan bjuder på en härligt ljusinsläpp som balanseras via de 3 takfönster som förser denna våning. Tre av bostadens sovrum tillsammans med en klädkammare och ett ett badrum finner vi också här.

Bostaden är ansluten till en samfällighet som är välskött, stabil med en härlig gemenskap och bilfria innergårdar. I samfällighetsavgiften ingår vatten, tv och bredband från Telia, väg och sophantering. Dessutom erbjuds gemensamma utrymmen som lekplats och parkerings/garageplatser samt tillgång till tvättstuga.

Här bor du vid ett av Hovstas bästa lägen, med Förskolan Skogsbrynet och Hovstaskolan runt knuten. Hovsta livs och Naturreservat Gladaberget ligger en cykeltur bort och Kårsta Golfklubb och Lillån center finns en kort bilresa från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Örebro har att erbjuda.

Kontakta ansvarig mäklare Daniel Kaya för mer information på, 073 - 913 32 65.

Välkommen hem.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy