Länk kopierad!
Bilder Redo
Besiktigad & försäkrad

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Hässelby strandväg 35, Hässelby Södra Villastad, Hässelby
Typ
Villa
KVM
169.0 kvm, biarea 2.0 kvm
Tomt
738 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Med ett insynsskyddat läge på attraktiv adress i Hässelby Södra Villastad presenterar jag nu stolt denna familjevilla om 171 kvm (2 kvm biarea). Huset stoltserar med sin öppna planlösning som bjuder in till samvaro med familj och vänner. Här möts moderna och exklusiva materialval med den harmoniska hemmakänslan - här är det bara för familjen att flytta in och sätta guldkant på vardagen. Den fantastiska lummiga trädgården erbjuder gräsmatta på tre sidor av huset och dessutom tre olika uteplatser - här ryms både vuxnas grillmiddagar som barnens lek och stoj. Välkomna hem!

Vi öppnar dörren och möts av den omfamnade hematmosfären i den rymliga entrèhallen. Här finns det gott om plats för förvaring samt upphängningsmöjligheter. Det härliga ljuset möter oss när vi fortsätter in i bostaden där vi hittar kök, matplats samt vardagsrumsdel fint sammansvetsat med varandra. Här finns möjlighet till flera olika möblemang och umgänge i både vardagen som helgen. Det moderna köket har allt som efterfrågas och är ljust med en social köksö i mitten där även spishällen är placerad. Från köket nås, genom hajom-dörr, en av uteplatserna med utsikt över barnens lekar. Vidare på våningsplanet hittar vi ett av bostadens fem sovrum som lämpar sig utmärkt som gästrum eller varför inte ett hemmakontor.

På den fina trappan tar vi oss upp till övervåningen där familjen har sin privata avdelning. Här finns fyra helt insynsskyddade sovrum som alla erbjuder gott om plats för både säng och övrig trivselmöbel. Master bedroom är harmoniskt och rymmer den stora dubbelsängen och här finns även utgång till bostadens enastående balkong med utsikt över den grönskande trädgården - tänk att få börja morgonen här med första koppen kaffe. Vidare på våningsplanet hittar vi ett renoverat badrum med härlig hotellkänsla samt skön golvvärme - här kommer ni vilja spendera många timmar.

Missa inte denna unika chans att flytta in här - Välkomna hem!

Hässelby Södra Villastad är en dröm för såväl barnfamiljer som paret med högt ställda krav. Här finns bland annat fin lekplats, nästintill bilfria vägar, närhet till natur och lummig skog samt rolig pulkabacke vintertid. Sommartid kan ni ta en kort promenad på 2 min ner till Hässelby strandbad för ett morgondopp. Det är badrocksavstånd/ett par minuters väg till fin sandstrand med bryggor i Mälaren. Närhet till förskolor, skolor, Mälaren, bad, båtklubbar, motionsspår, natur samt nära kommunikationer med tunnelbana och buss.

För frågor om bostaden och området - kontakta ansvarig fastighetsmäklare Martin Panjaki!

Rumsbeskrivning

Entréhall

Ljus och välkomnande entréhall med plats för hatt- och skohylla. Ljusa väggar och mörkgrå klinkers på golvet samt golvvärme.

Kök

Mycket fint och hemtrevligt kök med vita släta skåpluckor och lådfronter. Bra arbetsytor på arbetsbänk i trä med ovansittande vitt kakel som stänkskydd. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, integrerad diskmaskin, mikro, ugn samt kyl och frys. Intilliggande matplats med plats för 6-8 personer vid fönsterparti. Utgång till uteplats och trädgård. Ljusa väggar och parkett på golvet med underliggande golvvärme.

Vardagsrum

Vardagsrummet, som är i en öppen planlösning med köket, erbjuder gott om plats för soffgrupp, tillhörande soffbord och media-möbel. Utgång till uteplats och trädgård. Ljusa väggar och parkett på golvet med underliggande golvvärme.

Badrum

Ljust och fint badrum med ljust klinkers och kakel. Wc, tvättställ samt spegelskåp. Golvvärme.

Sovrum 1

Fint sovrum som lämpar sig utmärkt som barnrum/gästrum eller varför inte ett hemmakontor. Möblera med säng, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel. Ljusa väggar och parkett på golvet.

Tvättstuga

Perfekt placerad tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt plats för förvaring m.m.

Master bedroom

Harmoniskt och rymligt master bedroom med plats för dubbelsäng, tillhörande sängbord samt övrig sovrumsmöbel om så önskas. Utgång till balkong. Ljusa väggar och parkett på golvet.

Sovrum 2-4

Ljusa och rymliga sovrum som alla lämpar sig utmärkt som barnrum/gästrum eller varför inte inreda ett walk-in closet. Ljusa väggar och parkett på golvet.

Badrum

Exklusivt och luxuöst badrum med mörk klinkers på golvet och vita kakelplattor på väggarna. Wc, tvättställ med kommod, spegel med belysning samt duschhörna plus badkar.

Allmän information

Antal rum

6 varav 5 Sovrum

Max antal sovrum

6

Tomtareal/mark

738 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea

169 kvm

Biarea (BIA)

2 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Hässelby strandväg 35

Ort

Hässelby

Kommun

Stockholm

Taxeringsår

2021

Värdeår

1975

Taxeringsvärde byggnad

2 449 000 SEK

Taxeringsvärde mark

2 193 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

4 642 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

STOCKHOLM GÖKÖRTEN 20

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1975

Typ av byggnad

En och halvplans hus

Typ av ventilation

Mekanisk frånluft

Fönster

2-glasfönster + 3-glasfönster

Utvändiga plåtarbeten

Vitlackad plåt

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Betongpannor

Grund

Platta på mark

Typ av uppvärmning

Direktverkande el

Stomme

Trä

Fasadtyp

Träpanel & mexisten

Bjälklag

Trä

Ekonomi

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

2 500 SEK/år

Årlig elförbrukning

18 406 kWh/år

Elkostnad

44 314 SEK/år

Försäkringskostnad

5 000 SEK/år

Summa driftkostnad

51 814 SEK/år

Antal personer i hushållet

5

Fastighetsskatt/-avgift

8 874 SEK/år

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Kv Gökörten, Stadsplan (Beslutsdatum: 19740604)

Inskrivna övriga rättigheter, belastningar och övriga gravationer

Östra Mälaren, Vattenskyddsområde (Beslutsdatum: 20081125, Registreringsdatum: 20110921)

Inteckning

Inteckningar

3

Totalt belopp

5 835 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy