Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Maria Sofias väg 52, Tyresö Strand, Tyresö
Typ
Parhus
KVM
161.0 kvm, biarea 5.0 kvm
Tomt
267 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Sällan till salu! Attraktivt parhus beläget i superpopulära Tyresö Strand.

Välkommen till Maria Sofias väg 52 i Tyresö Strand och ett trivsamt hem med en välplanerad totalyta om hela 166 kvm fördelat i tre plan. Här har ni möjlighet att flytta in och trivas från första stund, ta tillfället när det väl ges- sällan till salu!

Det lugna området är en idyll för barnfamiljen där skyddade naturområden, badsjöar, skärgård samt fritidsaktiviteter finns på bekväma gång och cykelavstånd.
Detta utan att försumma de viktiga aspekterna för vardagspusslet som kort promenad till flertalet populära skolor, goda kommunikationer samt Tyresö Strandtorg med livsmedelsbutik såväl som restauranger. Helt enkelt det bästa av två världar.

- Välplanerat i två plan med inredd vind.
- Två rymliga uteplatser.
- Möjlighet att skapa 4-6 sovrum.
- Tillhörande Carport.
- Tyresös populäraste område för barnfamiljer.
- Närhet till goda kommunikationer, skolor, förskolor samt livsmedelsbutik och restauranger.

Entréplanet erbjuder först ut en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter. För ytterligare förvaringsutrymme finns ett mindre förråd under trappen att tillgå.
Vidare nås det rymliga arbetsköket med plats för cirka 6 personer. Köket är fullt maskinellt utrustat med rejäla bänkytor samt förvaring för att erbjuda bästa möjligheter. Från köket nås tvättstugan och via denna kan man genom dörr nå baksidan med altan.

Nedre plan erbjuder även ett vardagsrum med generös rymd samt flexibilitet där ni utan problem kan anordna tillställningar för det stora sällskapet alternativt krypa ner i soffgruppen med hela familjen samlad.
Flertalet stora fönsterpartier i sydväst skänker rummet massiva ljusflöden. Utgång till den andra uteplatsen som är belägen på framsidan. Stor altan med plats för matgrupp, grill och övrigt möblemang. För den som gillar grönt finns även en gräsmatta att tillgå här. På detta plan finns även ett helkaklat badrum med badkar.

En trappa upp finner vi mellanplanet som erbjuder tre stycken generösa sovrum med bra förvaring samt ett ljust och öppet allrum som enkelt kan göras om till ett ytterligare sovrum eller nyttjas som vardagsrum/kontorshörna. I master bedroom finns en rymlig klädkammare. På detta plan finner vi även husets andra badrum, även detta helkaklat och fullt utrustat. Från detta plan finns en trappa upp till det stora vindsplanet där bara fantasin sätter gränserna. Här kan ni inreda som allrum, flera sovrum alt nyttja som förvaring. Vinden har god takhöjd och tre fönster som ger ett härligt ljusinsläpp.

Den trevliga tomten omgärdar huset där framsidan erbjuder altan samt gräsmatta i härligt sydvästläge och baksidan med stor altan där ytan ger plats för loungegrupp med utsikt mot det gröna och lummiga området. På baksidan finns även ett rymligt uteförråd.

I övrigt finns en carport samt asfalterad uppfart med plats för 2-3 bilar.

OMGIVNINGEN
Området Trädgårdsstaden - Tyresö Strand erbjuder ett praktiskt och natur/skärgårdsnära boende för familjen.
På fem minuters gångavstånd finner ni Strandtorget med matbutik, café och restaurang.
Ett stenkast bort längs med gångväg finner ni Strandskolan (åk F-9) och förskolorna Strandpärlan, Hästhagen samt Stjärnan. En bit bort finns även Tyresö skola (åk F-9) samt ytterligare förskolor.
Busshållplats med direktavgångar till Gullmarsplan och Stockholm C ligger vid strandtorget eller precis vid vägen mitt emot huset.
På korta cykel/gångavstånd når ni skärgård, naturreservat, båtklubbar, strandbadet, anrika Tyresö Slott samt familjefavoriten Alby friluftsgård med tillhörande utegym, elljusspår, bondgård, café och badplats.

Som tips en solig dag tar ni med picknick-korgen och besöker pittoreska Notholmen som nås från den storslagna slottsparken som omgärdar Tyresö slott. Vill man istället ge sig ut på långvandring finns flertalet inlopp till kända Tyresta naturreservat.

På det stora hela en ljuvlig boendemiljö som kan bli din familjs. Allt detta en kort resa från innerstan!

VÄLKOMMEN HEM

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy