Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Sofiebergsvägen 86, Huddinge, Huddinge
Typ
Villa
KVM
112.0 kvm, biarea 24.0 kvm
Tomt
1 133 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Charmig familjevilla med fantastisk tomt och dubbelgarage!

Nu får jag äntligen äran att presentera denna mycket inbjudande villa i Kynäs som verkligen erbjuder mycket. Superlativen är många när detta hus bäst ska beskrivas men en stor faktor är den natursköna tillvaron som tomten och området erbjuder. Här är alltid skogens lugn nära med en tomt som sträcker sig in mot skogen mot baksidan där sedan allmänningen tilltar. Härifrån är det alltid nära till skola och förskola, såväl som stormathandel och naturområden att utforska såsom Ågesta, Högmora, sjön Trehörningen och mycket därtill.

Såväl Huddinge - som Stuvsta C nås med kort busstur eller promenad, vartifrån pendeltågsanslutning mot Sthlm C erbjuds.

Bostaden inryms i två plan, beläget i souterräng. Genomgående fräscha och tilltalande formspråk och attribut från husets ursprung, såsom burspråk, blyinfattade fönster, takrosett och fiskbensparkett blandas med prakiska moderna egenskaper såsom FTX-ventilation, luft-vattenvärmepump med vattenburen värme.

På entréplan nås en generös hall genom ytterdörren. Invid hallen finns även en praktiskt wc. Vidare finner ni en relax-avdelning/duschrum med bastu, tvättstuga samt två sovrum varav ett med egen walk-in-closet. En trappa upp nås ett väl tilltaget kök med stor matplats och vardagsrum intill, ett ytterligare badrum och ett generöst sovrum med utmärkt förvaring.

Tomten disponeras i nivåer med plana gräsytor för spring och lek mot framsidan av huset. Vidare finns det ett flertal uppskattade platser att slå sig ned, med altan på framsidan och en lugn baksida skyddat läge. Med stentrappa mot skogen på husets baksida nås en gömd oas med eldningsplats som erbjuder en svårslagen utsikt som blickar över milsvida områden. Dessutom finns här ett inglasat uterum ovanför garaget och en friggebod som med fördel kan användas som hemmakontor eller gäststuga.

Sammanfattningsvis ett hus utöver det vanliga. Upplevs bäst på plats - hjärtligt välkomna på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy